Haal meer uit je tv- en radioreclames met SpotAnalyzer

Spotanalyzer

De effectiviteit van je tv- en radioreclamecampagnes wil je natuurlijk wel kunnen meten. Bij Abovo Media gebruiken we daar SpotAnalyzer voor. Een ideale tool om (10 minuten na uitzending) je reclame te meten en gedrag van mensen inzichtelijk te maken. Hoe dat werkt? Je leest er hier alles over.

Abovo Media - Media & Tech & ; Spotanalyzer

Hoe werkt SpotAnalyzer?

Na afloop van je tv- of radiocampagne berekenen we hoeveel extra bezoekers deze heeft opgeleverd. Dat doen we door het autonome verkeer af te trekken van de extra bezoeken die na de tv- of radio-uitzending plaatsvinden. Het autonome verkeer is het ‘normale’ verkeer dat je in een bepaalde periode krijgt. Natuurlijk zonder tv- of radiocampagne. De periode waarin we jouw autonome verkeer meten, bepalen we samen. Dat kan bijvoorbeeld een maand van vorig jaar zijn, of de periode direct voor de campagne.

Mark
Jack
Stefan

Ook je ‘spot’ claimen?

Wij helpen jou

Wat leuk dat we je mogen verwelkomen in onze eigenzinnige ‘familie’. Laat het ons weten, dan gaan we graag voor je aan de slag!

Data analyse
Monitoren & Audits
Taken en audits worden geautomatiseerd door de diverse toolings die wij gebruiken voor iedere klant.
20+ Tech Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het offline landschap.
Rapporteren & Analyseren
Real time data dashboards en geautomatiseerde rapportages voor een betere performance

Wat meet SpotAnalyzer?

Om te weten of je tv- of radiocampagne succesvol was, meten we uitsluitend bezoeken die via zoekmachines, directe links of advertenties zijn gekomen. We gebruiken daarnaast een berekeningsmethode die continu wordt verbeterd met behulp van machine learning, zodat je betrouwbare informatie ontvangt.

Google Analytics of Adobe Analytics zetten we in om te meten hoeveel nieuw verkeer erbij is gekomen. Wat ook van invloed kan zijn op je reclame? Het weer, seizoen en voorraadgegevens. Die nemen we graag mee in onze succesmeting.

Afhankelijk van wat je wilt bereiken, bieden we je na de campagne een op maat gemaakte analyse om je volgende reclame te optimaliseren.

Henk
René
Jack
Maak kennis met onze media & tech specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan media & tech specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag