Haal alles uit jouw verzamelde data!

Data & tech

Data & tech. In de wereld van online marketing is data en tech onmisbaar voor bedrijfsgroei. Terwijl het verzamelen van gegevens belangrijk is, gaat het erom deze op een doordachte manier te benutten. Niet alleen als een informatieve bron, maar vooral als het vertrekpunt voor analyses, voorspellingen en doordachte strategieën.

Bij AM Media.tech gaan we verder dan simpelweg gegevens verzamelen en verwerken. Wij transformeren deze gegevens tot waardevolle inzichten en personalisatiemogelijkheden voor jouw campagnes.

Abovo Media - Print, al lang geen massamedium meer! 2048×2048 (1)

Wat houdt data en tech in?

In de dynamische mediawereld is ‘data’ niet slechts een abstract begrip; het vertegenwoordigt de rijke bron van informatie die bedrijven in staat stelt trends te begrijpen, doelgroepen te analyseren en effectieve strategieën te ontwikkelen. ‘Tech’ gaat verder dan slechts de nieuwste gadgets; het omvat geavanceerde tools en technologieën die het mogelijk maken om data te verzamelen, analyseren en inzetten voor gerichte campagnes. Bij AM Media.tech gaan we verder dan alleen het hanteren van deze termen. Wij brengen data en tech samen om inzichtelijke analyses en doelgerichte strategieën te bieden voor het optimaliseren van jouw mediaprestaties.

Jack
Henk
Danny

Hulp nodig bij data en tech?

Wij helpen jou

Erg begrijpelijk!  Neem contact met ons op en samen kijken we naar de beste manier om jouw data in te zetten.

Monitoren & Audits
Taken en audits worden geautomatiseerd door de diverse toolings die wij gebruiken voor iedere klant.
20+ Tech Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het offline landschap.
Rapporteren & Analyseren
Real time data dashboards en geautomatiseerde rapportages voor een betere performance

Onze aanpak

Bij AM Media.tech bestaat onze benadering van data en tech uit een grote hoeveelheid kennis, in combinatie met de juiste toepassing van onze verschillende subdiensten. Met onze Server 2 Server integratie optimaliseren we de gegevensoverdracht naar externe platforms, terwijl Google Enhanced Conversions en Facebook Audience Import diepgaande data-inzichten leveren, waarmee we campagnes verfijnen en personaliseren.

Onze expertise in CookieConsent.io en Tag Management gaat verder dan enkel compliance; het vormt de kern van efficiënte tracking en nauwkeurige gegevensverzameling. Het Marketing Dashboard biedt een holistisch overzicht van jouw prestaties, terwijl SpotAnalyzer automatische analyses uitvoert voor geoptimaliseerde advertentiecampagnes.

Onze Google Analytics-implementatie waarborgt gedetailleerde webanalyse, en met Conversion Rate Optimization (CRO) verfijnen we jouw campagneprestaties door continue optimalisatie. Of het nu gaat om geavanceerd Lead Management, de veelzijdige Data Management Suite, of gedetailleerde Media Data-analyses, wij zetten data en tech in als de spil van doelgerichte strategieën om jouw mediadoelstellingen te realiseren. Deze samenhangende aanpak, ondersteund door moderne technologieën binnen onze subdiensten, biedt een gepersonaliseerde en effectieve route naar succes in de moderne mediawereld.

Abovo Media - computer-screens-running-programming-code-empty-software-developing-agency.jpg
Henk
René
Jack
Maak kennis met onze media & tech specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan media & tech specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag