Datagestuurd succes: de sleutel tot sterke marketing

Data management suite

Data. We kunnen eigenlijk niet meer zonder. Er worden compleet nieuwe functies zoals data-analist voor ontworpen en zo gek is dat niet: data vormt de drijvende kracht achter slimme besluitvorming en succesvolle marketingstrategieën. Maar met alle data die je als bedrijf verzamelt, is vaak één ding een uitdaging: beheer. Bij Abovo Media begrijpen we de complexiteit van datamanagement en voorzien we je van de meest geavanceerde oplossingen in één tool: de Data Management Suite.

Abovo Media - Media &; Tech ; Data Management suite

Wat is data management met Suite?

Een suite, en deze in het bijzonder, is een allesomvattende tool. Het verzamelt, organiseert en analyseert data met dataverrijking, segmentatie, personalisatie en automatisering. Dat stelt je als marketeer of ondernemer in staat om data te transformeren in waardevolle inzichten die leiden tot betere strategische beslissingen en ijzersterke campagnes.

Mark
Jack
Stefan

Klaar voor datagestuurd succes?

Wij helpen jou

Data ongebruikt of niet goed benut laten. Dat is pas zonde, vinden we bij Abovo. We helpen je graag met het ontgrendelen van je volledige potentieel. Met data, natuurlijk. Klaar voor? Neem contact met ons op.

Monitoren & Audits
Taken en audits worden geautomatiseerd door de diverse toolings die wij gebruiken voor iedere klant.
20+ Tech Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het offline landschap.
Rapporteren & Analyseren
Real time data dashboards en geautomatiseerde rapportages voor een betere performance

Drie redenen waarom data management essentieel is

Data management valt niet te onderschatten. Waarom meet je data, als je er vervolgens geen inzichten uit kunt halen? Daarvoor moet je data eerst geordend zijn. Dit zijn 3 redenen waarom data management essentieel is:

  • Het helpt je je doelgroep begrijpen
  • Je bewaart gegevens volgens de (voortdurend veranderende) privacywet
  • Het elimineert of vermindert fouten en inconsistenties
Abovo Media - hand-using-laptop-computer-with-virtual-screen-document-online-approve-paperless-quality-assurance-erp-management-concept (1)

Aanpasbaarheid is het sleutelwoord

Bij Abovo Media begrijpen we dat elke organisatie unieke data vereisten heeft. Onze Data Management Suite is ontworpen met aanpasbaarheid in gedachten, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden. Of het nu gaat om het verzamelen van data uit meerdere bronnen, het creëren van gedetailleerde klantsegmenten of het automatiseren van marketingworkflows: er is genoeg mogelijk.

Onze aanpak: data stopt niet bij technologie

Data is niet alleen machine, maar ook mens. Strategisch denken is noodzakelijk om data goed te beheren. Je moet immers weten waar ieder stuk data moet staan, om er makkelijk en snel conclusies uit te trekken.

Onze datamanagers werken met je samen om jouw vereisten en wensen te begrijpen. Vervolgens bedenken we oplossingen op maat, om je data zo overzichtelijk mogelijk te beheren. We helpen je met implementeren en integreren. Zo bereik jij je doelen met data!

Ons doel is om bedrijven te begeleiden bij het ontgrendelen van het volledige potentieel van hun data en hen te helpen bij het nemen van datagestuurde beslissingen die groei en succes stimuleren.

Henk
René
Jack
Maak kennis met onze media & tech specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan media & tech specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag