Zo krijg jij zoveel mogelijk conversies (clickbait!)

CRO

Zoveel mogelijk conversies. Dat wil iedereen wel, toch? Wat als we je zouden vertellen dat het mogelijk is… En wel met CRO (Conversion Rate Optimization). Kort gezegd: je vergroot het rendement op je investering. Maar nu de hamvraag: HOE?

Abovo Media - pexels-fauxels-3183150

Waarom is CRO de marketingstrategie die je moet proberen?

CRO is het proces van het verbeteren van een website, app of ander kanaal om de conversieratio te verhogen. Met conversie bedoelen we bijvoorbeeld het invullen van een contactformulier en het aanmelden voor een nieuwsbrief tot het doen van aankopen en lid worden van een platform. CRO is inmiddels een onmisbaar onderdeel in marketing. En wel hierom: 

 • Verbeterde gebruikerservaring. Een geoptimaliseerde website of app biedt gebruikers een vlotte en aangename ervaring, wat resulteert in hogere tevredenheid en betrokkenheid.
 • Maximalisatie van inkomsten. Voor mediabedrijven betekent CRO dat meer abonnees worden geworven en meer advertentie-inkomsten worden gegenereerd. In de techsector kunnen apps met een verbeterde CRO meer in-app-aankopen realiseren.
 • Kostenbesparingen. Het maximaliseren van conversie betekent dat je meer haalt uit de verkeersbronnen die je gebruikt, wat kan resulteren in kostenefficiënte marketing.
 • Gegevensgestuurde besluitvorming. CRO is gebaseerd op gegevens en analyses. Het helpt organisaties om beslissingen te nemen op basis van feiten en resultaten in plaats van aannames.
Mark
Jack
Stefan

Laat ze klikken!

Wij helpen jou

Wat je conversiewensen ook zijn, zonder CRO is het een speld in een hooiberg. Met CRO daarentegen…

Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
80+ Online Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het online landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

Samenwerken met Abovo Media

Bij Abovo Media begrijpen we de complexiteit van CRO in de media- en techsector en kunnen we organisaties helpen bij het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve CRO-strategieën. Voor je het vraagt, dat doen we zo:

 • Audits en analyse. We beginnen met een grondige audit van jouw digitale eigendommen en analyseren gebruikersgedrag om kansen voor optimalisatie te identificeren.
 • Strategische planning. Op basis van de auditresultaten ontwikkelen we een strategische CRO-planning die gericht is op jouw specifieke doelstellingen.
 • Implementatie en testen. We voeren A/B-testen, multivariate-testen en andere optimalisatie-experimenten uit om de effectiviteit van voorgestelde wijzigingen te meten.
 • Voortdurende optimalisatie. CRO is een continu proces. We blijven de resultaten volgen en optimaliseren om te verbeteren.
Abovo Media - pexels-fauxels-3184338

Abovo Media jaagt op optimalisatie 

 • Rapportage experts. We weten hoe we een rapport moeten lezen en hoe we daar de meeste optimalisaties uit halen, zodat we zoveel mogelijk conversie terugbrengen uit je inspanningen.
 • De strategen van de toekomst. Als strateeg moet je bijna een toekomstvoorspeller zijn. Bij Abovo Media hebben we experts die vooruitkijken en weten op welk paard te wedden.
 • Trendwatching. Trends zijn in de wereld van CRO altijd actueel. Maar niet iedere marketeer of contentspecialist heeft tijd om alle trends in de gaten te houden én er ook nog eens op tijd op in te spelen. Bij Abovo Media verdiepen we ons dagelijks in trends, zorgen we ervoor dat we op tijd inspringen en uitsluitend de juiste trends kiezen die bij jouw strategie passen.
 • Tijd! Time = money. Natuurlijk is dat een groot cliché, maar tijd is wel degelijk waardevol voor ieder groeiend bedrijf. Iets belangrijks en intensiefs als CRO uitbesteden aan één van je medewerkers, kan de verkeerde investering zijn. Bespaar tijd van je medewerkers, zodat zij zich op hun kerntaken kunnen richten.
 • (Dure) tools. Waar je als groeiend bedrijf misschien liever niet je geld uitgeeft aan geavanceerde marketing tools, geautomatiseerde software en meetinstrumenten: wij doen dat wel! Zo kunnen we je veel meer vertellen over je doelgroep, de markt en een passende strategie dan zonder deze tools.
Mark
Jack
Stefan
Maak kennis met onze data & tech specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan data & tech specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag