Terug naar CRO

Web analytics

Abovo Media levert bruikbare gegevens en inzichten om gefundeerde beslissingen te nemen. Tevens helpen wij bedrijven om data te gebruiken voor transformationele resultaten door middel van:

  • Analytics & Inzichten
  • Data Strategie
  • Technologie & Implementatie

Analytics & Inzichten
Abovo Media helpt klanten met de moeilijkste vragen zoals bijvoorbeeld wie zijn mijn meest waardevolle klanten en hoe krijg ik meer van deze klanten? Abovo Media helpt om deze unieke bedrijfsmogelijkheden te ontdekken om zo een concurrentievoordeel te behalen. Wij zullen je helpen om inzichten te vergaren die het meest relevant zijn voor je bedrijf zodat je hier je besluitvorming op kunt aanpassen.

Data Strategie
Abovo Media helpt jou met je stappenplan voor digitale succes. Wij zullen je team begeleiden met de performance measurement framework om de customer journey van de klant inzichtelijk te krijgen om hier de marketing campagnes en specifieke acties op af te stemmen om de vastgestelde KPI’s te behalen.

Technologie & Implementatie
In de tijd van big data is het verzamelen, organiseren en visueel maken van schone data een fundament voor succes. Zonder schone data wordt het uitvoeren en analyseren van een online marketing strategie haast een onmogelijke taak. Wij sporen de problemen in het verzamelen van data op om ervoor te zorgen dat je niet meer geld op de tafel laat liggen.