Onze gewaardeerde partners: samenwerken voor succes

Abovo Media daagt je uit

Bij Abovo Media geloven we sterk in de kracht van samenwerking en daarom werken we nauw samen met een aantal gevarieerde partners. Zo bieden we met hen onze klanten een uitgebreide en holistische benadering van media en marketing. Samen bouwen we aan strategieën en oplossingen die de grenzen verleggen en je een ijzersterk resultaat opleveren.

Abovo Media - VIA Nederland – Branchevereniging – media marketing communicatie reclame – YIM

Een netwerk van deskundige

Onze partner worden is geen koud kunstje. Ze zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise, betrouwbaarheid en toewijding. Samen vormen we een netwerk dat is gericht op het leveren van holistische oplossingen die aansluiten op de diverse behoeften van onze klanten. Maar onze match met partners gaat verder dan dat – deze is gebaseerd op gedeelde waarden en een gezamenlijke visie om merken naar nieuwe hoogten te tillen.

Ontmoet onze partners

VIA Nederland

VIA Nederland is de branchevereniging die de hele marketingketen op indrukwekkende wijze verbindt. Met meer dan 250 gewaardeerde leden brengen ze gezamenlijk de industrie naar nieuwe hoogten. Het VIA-netwerk is de thuishaven van veel individuen; van visionaire CEO’s tot bevlogen starters, en van ervaren professionals werkzaam bij adverteerders, mediabureaus, reclame- en communicatiebureaus tot aan technologische pioniers, exploitanten en uitgevers.

Abovo Media - VIA nederland groen
Abovo Media - Adformatie – partner – media creatie communicatie

Adformatie

Adformatie is een vakblad en platform dat zich richt op de reclame-, marketing- en mediabranche. Voor iedereen die bezig is met de vraag hoe merken en organisaties zich gedragen. Adformatie biedt nieuws, achtergronden, analyses en inspiratie voor professionals in deze industrie. Op onze partnerpagina vind je artikelen geschreven door onze eigenzinnige mensen. Nieuwsgierig waarover wij onze kennis delen? Bekijk de partnerpagina hier.

MarketingReport

Met een diepgaande focus op marketingnieuws, trends en analyses, zijn we via MarketingReport altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en best practices in de branche. Ons partnerschap met MarketingReport onderstreept onze gedeelde toewijding aan continue groei en educatie in de marketingwereld. We voorzien onze klanten bovendien van innovatieve oplossingen en strategieën die hun concurrentievoordeel en effectieve doelgroepcommunicatie bereiken.

Abovo Media - MarketingReport – partner – media communicatie
Abovo Media - Logo_logo-dase-notext-1
Abovo Media - Logo-coosto
Abovo Media - Logo_swocc
Abovo Media - Logo_platform-161-logo-abovo-media-dsp-dmp-programmatic-trade-desk
Abovo Media - Logo_optimizely-logo
Abovo Media - Logo_memberships-pma
Abovo Media - Logo_mbp-badge-light-backgrounds2x
Abovo Media - Logo_logo-mwg
Abovo Media - Logo_logo-mvo
Abovo Media - Logo_iab-nederland-e1484731324140
Abovo Media - Logo_google-premier-rgb-search-mobile-vid-disp-shop
Abovo Media - Logo_dma-logo-new-2
Abovo Media - Logo_ddma-grijs-geel-rgb-liggend
Abovo Media - Logo_buckaroo
Abovo Media - Logo_baap-guidelines-badge-en
Abovo Media - Logo_amazon-advertising-staand
Abovo Media - Logo_adform-logo-abovo-media-dsp-dmp
Maureen
Daan
Manon
Ontmoet ons eigenzinnige team

We omarmen de eigenzinnigheid van onze mensen, die expert zijn in uiteenlopende disciplines. Maak kennis met onze gedreven en eigenzinnige individuen, die samenwerken als een team.

Krachten bundelen, impact vergroten

Bij Abovo Media zien we onze partners als een verlengstuk van ons eigen team. Samenwerken met experts uit verschillende disciplines stelt ons in staat om onze diensten te versterken en de impact voor onze klanten te vergroten.

Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag