Eigenzinnig en challenging: dat is Abovo Media

Al ruim 20 jaar zijn Abovo Media (opgericht in 1999) en Maxlead (opgericht in 2002) onafhankelijk. Samen vormen de bureaus sinds 2019 Abovo Maxlead: het grootste onafhankelijke marketing- en mediabureau van Nederland. Sinds 2022 zijn wij ons nieuwe contentlabel AM Beyond gestart. Onze oprichters zijn nog steeds onze eigenaren en daarom kunnen we altijd onze eigen koers varen met ondernemerschap hoog in het vaandel.

Abovo Media - abovo-media-drone

Onze eigen onderscheidende factor

Wij zijn de eigenzinnige partner die werkt voor challengers; merken die willen winnen. Abovo Maxlead daagt je uit. Al sinds de oprichting werken wij met gedreven, eigenzinnige collega’s. We zijn adviseur van onze klanten en helpen hen met het optimaliseren van hun klantreis. Dat advies draait om kwaliteit en kennis. Onze mensen staan centraal in die aanpak.

Wie zijn wij
Ontdek wie we zijn: Bekijk onze onderscheidingen, ontdek onze waarden, leer meer over onze partners en ontmoet ons team.
Onze specialismen
Onze sublabels zorgen voor een gerichte aanpak op elk gebied. Elk label binnen Abovo Media heeft zijn eigen specialisatie
Abovo Media - DENIM_SOCIAL_NL_FB-IG_MAIN_1x1_02

De mensen achter Abovo Media maken ons sterk

Wat ons onderscheidt van andere mediabureaus? De mentaliteit en betrokkenheid van onze mensen. Wij knokken écht voor onze klanten en voelen ons allemaal verantwoordelijk voor hun (en dus ook ons) succes. We dagen onze mensen en klanten uit om dingen net even anders te doen, net even een andere invalshoek of aanvliegroute te gebruiken. We dagen je uit om door te gaan, totdat je het resultaat bereikt hebt dat je wilt bereiken. Wij zijn Abovo Maxlead.

Abovo Media - IMG-20240123-WA0019

Wat bieden wij onze klanten dan?

In één zin gezegd: met onze op maat gemaakte mix van media, performance marketing en content helpen wij merken hun klantreis nog effectiever en efficiënter te maken. 

Door een slimme en op maat gemaakte mix van doordachte media- en (performance) marketingstrategieën én de 360 graden uitvoering daarvan, zijn we in staat voor merken de klantreis te optimaliseren. De crux zit in het opsporen van de juiste consument, om zo meer conversie, omzet, marge of leads te genereren. 

Anno nu speelt data daarin een centrale rol. De samenstelling van de marketing- en mediamix passen we continu aan aan de behoefte van de klant. We hebben daarin een transparante agenda. Onze 230 specialisten staan klaar om hun expertise ter tafel te brengen waar nodig en nuttig. We doen wat werkt om alle fases van de klantreis te verbeteren; niet meer, niet minder.

Kwaliteit

Op alle facetten van onze dienstverlening willen wij kwaliteit bieden. Daarom laten wij ons door externe partijen beoordelen op diverse onderdelen. Om zo onze betrouwbaarheid en kwaliteit te borgen. Op gebied van informatiebeveiliging, processen, privacy en kwaliteit. Maar ook op het gebied van duurzaamheid en milieu.

Abovo Media - iso9001iso14001-website-26
ISO 14001
Abovo Media - iso9001-website-15
ISO 9001
Abovo Media - logo-iso-27001-uitgelichtv3
ISO 27001
Abovo Media - mediabuying_600_1_
Media Buying Professional
Abovo Media - mediaplanning_600
Media Planning Professional
Abovo Media - recma-500×500-pixels
RECMA notering

Betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid. Voor ons even normaal als ademen. Wij ondersteunen breedgedragen lokale en regionale evenementen en goede doelen. Wij zijn actief binnen allerlei organisaties. Zo organiseren wij ook jaarlijks een maatschappelijk event. Als organisatie vinden wij het belangrijk ons ook op deze manier in te zetten en een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Dat doen wij graag en met plezier.

Abovo Media - Logo_wfog-logo-fc_c-_2jpg
Abovo Media - Logo_betrokkenheid-sew
Abovo Media - Logo_dorcas-logo-fc_c
Abovo Media - Logo_westfriese-uitdaging-logo
Abovo Media - Logo_logo_leergeld_uitgebreide_slogan_rgb_72dpi-e1484901310579
Abovo Media - Logo_betrokkenheid-vakantiebank
Abovo Media - Logo_shr-logo_fc_c
Abovo Media - Logo_fight-cancer-logo
Abovo Media - Logo_lwg-fusielogo-fc-1000×1000-1-e1591598758432

Ontdek onze succesvolle campagnes

Cases
Abovo Media - Acibadem-still-0
Acibadem – Zorg verlenen is een kunst
Abovo Media - 2016-04-28
Intersport Twinsport- Een stap richting de cookieloze toekomst
Abovo Media - DENIM_SOCIAL_NL_FB-IG_MAIN_1x1_02
Denim Solar – Proud to be boring
Abovo Media - Transdev
Transdev- Ik buschauffeur?
Abovo Media - Collection AD A03
BYD – 100% elektrisch, 100% bereikbaar
Abovo Media - case tonzon
Tonzon- Even #Trefzeker als Tonzon
Abovo Media - 23_1034133 Afbeelding 1080×1080-1
Tankey – tank slim, bespaar meer!
Abovo Media - 210305-Persfotos-IntoFortySix-1-1-scaled
Scapino- Into fourty six
Abovo Media - vitens-omslagimage
Vitens- Droge bespaartips
Abovo Media - primera2
Primera- Altijd in de buurt
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag