In 6 maanden een succesvolle marketeer

Abovo Maxlead Academy

Bij Abovo Maxlead zijn we altijd op zoek naar de CEO’s, Strategy Directors en Heads of SEA van morgen. Wat je ambitie ook is: bij de Abovo Maxlead Academy helpen we je jouw carrière een kickstart te geven.

Abovo Media - 6W9A7535

Wat is de Abovo Maxlead Academy?

De Academy is een betaalde opleiding om je als professional een goede start te geven. Vanaf dag één word je dus betaald terwijl we je opleiden tot volwaardig marketeer. Na zes maanden ben jij klaar om aan de slag te gaan voor de mooiste klanten van Nederland en begint jouw groeipad. Dus, wat zeg je ervan, CEO van de toekomst?

Abovo Media - 6W9A7507

Over de Academy

Online marketing is veelomvattend en continu in beweging. Onze ervaren online marketeers zijn de trainers in onze Academy en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen hun eigen discipline. Zij leiden je op tot een volwaardige Online Marketing Consultant.

Vanaf het begin verdiep je je in je eigen gekozen discipline: je wordt een specialist! In deze eigen discipline bouw je aan je zelfvertrouwen en weet jij net zoveel als de ervaren collega’s in jouw team. Ondertussen stippelen we samen met jou je carrièrepad uit en helpen we je bij jouw ontwikkeling in het werk. De marketing consultants en trainers zijn gespecialiseerd in:

  • Paid Advertising: Google Ads, Microsoft Ads, Programmatic Display, DV360, Facebook Ads, LinkedIn Ads, Instagram Ads en Snapchat Ads en meer
  • Owned media: SEO expertises als techniek, content, autoriteit en sitestructuur
  • Web Analytics: zowel techniek als analyse
  • Contentmarketing, Leadgeneration en marketing automation
  • Mediaplanning
  • Concept- en contentcreatie

Je bent vanaf de eerste dag een volwaardige collega waar we een langetermijnrelatie mee aangaan en waar we veel in willen investeren qua kennis en ontwikkeling.

Je maakt deel uit van een team van 90 digitale consultants en specialisten en werkt, afhankelijk van je woonplaats, op onze vestiging in Hoorn of in Oegstgeest. Je krijgt een contract van 6 maanden met een salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw werkervaring. Klinkt goed, toch?

Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag