Recruitment consultants helpen je werkgeversmerk verder

Recruitment consultancy

Krijg je onvoldoende kandidaten en heb je eigenlijk geen idee waar je moet beginnen met een recruitmentstrategie? Of wil je meer inzicht in nieuwe ontwikkelingen en tools in de markt om je wervingsbudget efficiënter in te zetten? Top! AM Recruitment is hier om je te helpen.

Abovo Media - Recruitment – Recruitment Consultancy 2048×2048

Onze aanpak

Bij AM Recruitment geloven we in maatwerk. We begrijpen dat elk bedrijf unieke wervingsbehoeften heeft. Of je nu worstelt met een gebrek aan kandidaten, inefficiënte wervingsstrategieën, of niet op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en tools in de markt; we helpen graag.

Onze recruitment consultancy diensten zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw specifieke behoeften. We beginnen met een grondige analyse van jouw huidige situatie en wervingsprocessen. Van daaruit ontwikkelen we een op maat gemaakt plan om jouw wervingsinspanningen te optimaliseren en te verbeteren.

Recruitment QuickScan
Een goed startpunt is de Recruitment Scan, waar wij jouw candidate journey en ‘werken bij’-site met een onafhankelijke, kritische blik onder de loep nemen. We leveren een rapport op met de knelpunten, aanbevelingen, een urgentiematrix en strategie advies om jouw recruitmentstrategie naar een hoger niveau te tillen.

Google for Jobs QuickScan
Wil je een snelle check of jouw vacatures wel geschikt zijn voor Google For Jobs? Met onze QuickScan weet je het binnen no-time.

Vacature analyse
Eén van onze content- en recruitmentspecialisten neemt jouw vacature onder de loep, en checkt of de juiste zoekwoorden en functietitel gebruikt worden. Ook checken we de tone of voice. Natuurlijk wordt de algehele tekst ook beoordeeld en van advies voorzien.

Vacature herschrijven
Een vacature schrijven is een vak. Jouw tekst is de dealbreaker of -maker waardoor jouw kandidaat solliciteert! Geen tijd of expertise in huis? Wij helpen je graag verder.

Petra
Sophie

Recruitment consultant inhuren?

Wij helpen jou

Goed idee! We zorgen ervoor dat je de concurrent voortaan een stap voor bent.

Vragend persoon_1
Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
20+ Creatieve Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het offline landschap.
Rapporteren & Analyseren
Real time data dashboards en geautomatiseerde rapportages voor een betere performance

De voordelen van recruitment consultancy bij Abovo Media

  • Je weet meteen waar het aan schort en krijgt zelfs een prioriteitenlijst om zo snel mogelijk je werkgeversmerk naar het volgende niveau te tillen.
  • Specialisme. Recruitment is niet hetzelfde als marketing. Daar kun je dus niet altijd een hele succesvolle marketeer opzetten. Het vraagt namelijk kennis van recruitment, kandidaten, solliciteren, vacatureteksten, de markt en meer. En dat hebben we!
  • Marktonderzoek. Het grote voordeel van werken met Abovo Media? We hebben veel andere klanten geholpen met recruitment. We weten dus precies wat de behoefte van kandidaten is, hoe je een goede vacature schrijft én hoe het met je concurrentie staat.
  • (Dure) tools. Waar je als groeiend bedrijf misschien liever niet je geld uitgeeft aan geavanceerde marketing tools, geautomatiseerde software en meetinstrumenten: wij doen dat wel! Zo kunnen we je veel meer vertellen over je doelgroep, de markt en een passende strategie dan zonder deze tools.
Abovo Media - business-job-interview-concept
Sophie
Petra
Maak kennis met onze recruitment specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan recruitment specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag