Virale content op TikTok? Spring op de trend!

Tiktok advertising

TikTok is een snel groeiend social media platform. En dat is niet voor niets: het platform richt zich uitsluitend op videocontent. Iets wat in onze on demand maatschappij enorm welkom is bij meerdere doelgroepen. De populariteit van het platform zorgt er natuurlijk voor dat dit een goede plek is voor jouw bedrijf om zichtbaar te zijn. Lees mee over hoe je dat doet.

Abovo Media - TikTok advertising

Waarom adverteren op TikTok?

TikTok, met meer dan een miljard actieve gebruikers wereldwijd, is een populair platform met ongekend bereik. Weten waarom TikTok een gamechanger kan zijn voor je bedrijf? We lichten een aantal voordelen voor je uit:

 • Bereik een nieuw publiek. Op TikTok zit een groot deel van de jongere generaties, die op andere platforms minder sterk aanwezig zijn. Een ideaal platform om generatie Z of millennials te bereiken.
 • Directe verkoop. Op TikTok kun je in (live) video’s direct een product kopen dat in de video gebruikt wordt. Dat boost je omzet!
 • Meetbare resultaten. TikTok’s uitgebreide analytische tools stellen je in staat om de impact van je advertentiecampagnes in realtime te meten en je strategie te optimaliseren.
 • Creativiteit staat centraal. TikTok draait om creatieve, leuke en boeiende content. Tijd om out of the box te denken!
 • Trends = groei. Op TikTok ontstaan regelmatig trends die door andere social media platforms worden opgepikt. Sluit je op tijd aan bij een trend? Dan kan je content zomaar viraal gaan.
Maureen
Kelly

Geïnteresseerd in het uitbesteden van je ads?

Wij helpen jou

Wat leuk dat we je mogen verwelkomen in onze eigenzinnige ‘familie’. Laat hieronder even je gegevens achter, dan gaan we samen van je ads leadmagneten maken.

Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
80+ Online Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het online landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

Onze aanpak

Je unieke merkverhaal omzetten in TikTok ads die scoren bij je doelgroep? Daar zijn onze marketeers gelukkig erg bedreven in. Ze houden de trends op het platform goed in de gaten, en liften mee op het succes van viral video’s. Creativiteit en dynamiek zijn onze ‘middle name’ als het aankomt op TikTok content. Precies wat je doelgroep op dat platform wenst.

Hierom besteed jij je ads uit bij ons

 • We hebben creatieve ontwerpers in huis, die precies weten hoe ze van elke uiting een plaatje maken. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat onze ontwerpen responsief en dus geschikt voor ieder apparaat zijn.
 • We weten hoe we je doelgroep bereiken. Met ads kun je erg gericht een niche (of een hele grote) doelgroep aanspreken. Maar je moet maar net weten hoe je dat doet. We houden ons er dagelijks mee bezig, dus staan aan de top van de kennislijst.
 • Meetbaar resultaat. We werken altijd met analysetools die ons precies kunnen vertellen wat we goed doen, en waar we kunnen verbeteren. Zo is jouw campagne altijd optimaal.
 • Trendwatching. Trends zijn in de wereld van advertising altijd actueel. Maar niet iedere marketeer of contentspecialist heeft tijd om alle trends in de gaten te houden én er ook nog eens op tijd op in te spelen. Bij Abovo Media verdiepen we ons dagelijks in trends, zorgen we ervoor dat we op tijd inspringen en uitsluitend de juiste trends kiezen die bij jouw strategie passen.
 • We doen dit al ons hele ‘leven’. Je mag dus echt verwachten dat wij nieuwe ideeën en creatieve inzichten met ons meebrengen.
 • Je blijft op de hoogte van elke stap in het proces en de prestaties van je campagnes.
Kelly
Tim
Maak kennis met onze social specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan SEO specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag