Social media advertising als heilige graal voor groei

Social media advertising

Social media advertising: een vak apart. Doelgroepsegmentatie, biedstrategieën en de juiste teksten schrijven is nog maar een greep uit de kennis die social media experts paraat hebben. En die experts? Die vind je ook bij ons.

Abovo Media - Social media advertising

Alles begint bij creatie

Ons Creative Lab is de sleutel voor succes rondom creatie. Effectieve creatie start met een ijzersterk concept vanuit AM Beyond, waar deze vervolgens ook wordt geproduceerd. Door de nauwe samenwerking met AM Beyond, zorgen we ervoor dat tijdens de productiefase al rekening wordt gehouden met social-proof creatie.

Als de creatie is opgemaakt, wordt deze omgevormd naar meerdere varianten. Dat stemt het algoritme van alle social platforms positief en zorgt dus voor betere campagneresultaten. En over campagnes gesproken…

Tim
Kelly
Maureen

Zelf doen? Dat kan!

Wij helpen jou

We geloven bij Abovo Media dat kennis er is om te delen. Wat startte als een intern opleidingsplan, is inmiddels de Social Academy. In de Academy leren we jouw team gecertificeerd social professional te worden. In 5 sessies van 3 uur is jouw team klaar om Blueprint Certified te worden! Neem contact op.

Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
80+ Online Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het online landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

Welke soorten social media campagnes zijn er?

Performance campagnes

Performance campagnes zijn bedoeld om directe conversies te genereren. Je krijgt hiermee dus meteen inschrijvingen voor je nieuwsbrief, een aanmelding voor je training of een telefoonnummer om te bellen. Dat heeft direct invloed op jouw sales!

Branding campagnes

Voor succes op lange termijn zijn branding campagnes een goede keuze. Uiteindelijk komt langdurig succes voort uit een sterk merk. En dat gaat niet over één nacht ijs. Door jouw doelgroep mee te nemen in de reden waarom jouw bedrijf bestaat, geef je mensen de kans om zich voor lange tijd aan je te binden. De belangrijkste spil in dat proces? Branding campagnes!

Data als start van succes

We kunnen wel gokken, maar dat doen we liever in het casino. Onze keuzes om campagnes aan te passen, de doelgroep verder te segmenteren of een afbeelding uit de advertentiegroep te halen, maken we niet zomaar.

Alle keuzes die we maken, baseren we op data. We kunnen wel proberen te denken als de doelgroep, maar we kunnen ze nog beter zelf aan het woord laten. Met data ontwikkelen we jouw bedrijf zo effectief mogelijk, leren we van de doelgroep en passen we aan om succes te behalen.

De toekomst is nu

AI is here! Artificial intelligence is steeds sterker vertegenwoordigd in ons werkveld. Bij Abovo Media ontwikkelen we tooling die helpt bij het doen van ons werk. Hoe handig is het om direct te kunnen praten met jouw doelgroep? Of niet langer zelf de video’s voor TikTok te schieten?

Naar de antwoorden op die vragen zijn wij op zoek. We omarmen de mogelijkheden die AI ons biedt en zijn continu op zoek naar manieren om het onderdeel te maken van ons dagelijkse werk.

Hierom besteed jij je social media ads uit bij Abovo Media

  • We hebben creatieve ontwerpers in huis, die precies weten hoe ze van elke uiting een plaatje maken. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat onze ontwerpen responsief en dus geschikt voor ieder apparaat zijn.
  • We weten hoe we je doelgroep bereiken. Met social ads kun je erg gericht een niche (of een hele grote) doelgroep aanspreken. Maar je moet maar net weten hoe je dat doet. We houden ons er dagelijks mee bezig, dus staan aan de top van de kennislijst.
  • Meetbaar resultaat. We werken altijd met analysetools die ons precies kunnen vertellen wat we goed doen, en waar we kunnen verbeteren. Zo is jouw campagne altijd optimaal.
  • Trendwatching. Trends zijn in de wereld van advertising altijd actueel. Maar niet iedere marketeer of contentspecialist heeft tijd om alle trends in de gaten te houden én er ook nog eens op tijd op in te spelen. Bij Abovo Media verdiepen we ons dagelijks in trends, zorgen we ervoor dat we op tijd inspringen en uitsluitend de juiste trends kiezen die bij jouw strategie passen.
  • We doen dit al ons hele ‘leven’. Je mag dus echt verwachten dat wij nieuwe ideeën en creatieve inzichten met ons meebrengen.
Kelly
Tim
Maak kennis met onze social specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan SEO specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag