Grijp de aandacht van de Snapchat-generatie

Snapchat advertising

Snapchat is terug van weggeweest. Onder een jonge doelgroep is Snapchat niet weg te denken uit hun sociale wereld. Zonde om deze kans niet te benutten en te adverteren op dit snelle en image-first platform.

Abovo Media - Snapchat advertising

Waarom adverteren op Snapchat?

Met meer dan 500 miljoen actieve gebruikers per maand is Snapchat één van de populairste en invloedrijkste sociale mediaplatforms onder generatie z en millennials. Adverteren op Snapchat biedt je dus een grote kans om je jonge doelgroep te bereiken. Bijzonder aan Snapchat Ads is:

  • Direct contact maken. Op Snapchat, in tegenstelling tot veel andere platforms, bereik je je doelgroep persoonlijk.
  • Een meetbare impact. Snapchat’s geavanceerde meet- en analyse tools stellen je in staat om de prestaties van ads bij te houden en deze te optimaliseren.
  • Creatieve mogelijkheden. Snapchat is een uniek platform, waar adverteren ook vraagt om een creatievere aanpak. Een leuke uitdaging, waar we graag bij helpen!
Kelly
Tim
Mathieu

Geïnteresseerd in het uitbesteden van je Snapchat ads?

Wij helpen jou

Wat leuk dat we je mogen verwelkomen in onze eigenzinnige ‘familie’. We helpen je graag om samen van je Snapchat ads leadmagneten te maken.

Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
80+ Online Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het online landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

Hierom besteed jij je Snapchat ads uit bij Abovo Media

  • We hebben creatieve ontwerpers in huis, die precies weten hoe ze van elke uiting een plaatje maken. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat onze ontwerpen responsief en dus geschikt voor ieder apparaat zijn.
  • We weten hoe we je doelgroep bereiken. In Snapchat ads kun je erg gericht een niche (of een hele grote) doelgroep aanspreken. Maar je moet maar net weten hoe je dat doet. We houden ons er dagelijks mee bezig, dus staan aan de top van de kennislijst.
  • Meetbaar resultaat. We werken altijd met analysetools die ons precies kunnen vertellen wat we goed doen, en waar we kunnen verbeteren. Zo is jouw campagne altijd optimaal.
  • Trendwatching. Trends zijn in de wereld van advertising altijd actueel. Maar niet iedere marketeer of contentspecialist heeft tijd om alle trends in de gaten te houden én er ook nog eens op tijd op in te spelen. Bij Abovo Media verdiepen we ons dagelijks in trends, zorgen we ervoor dat we op tijd inspringen en uitsluitend de juiste trends kiezen die bij jouw strategie passen.
  • We doen dit al ons hele ‘leven’. Je mag dus echt verwachten dat wij nieuwe ideeën en creatieve inzichten met ons meebrengen.
  • Je blijft op de hoogte van elke stap in het proces en de prestaties van je campagnes.
Kelly
Tim
Maak kennis met onze social specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan SEO specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag