Ontdek de kracht van visuele inspiratie met opvallende Pinterest Advertenties

Pinterest advertising

Het oog wil ook wat. En dat weet Pinterest als geen ander. Video- en fotoadvertenties met het oog op lifestyle leveren op dit platform veel succes op. Maar, je moet wel weten wat op dit platform werkt. Hoe ontwerp je een succesvolle Pinterest Ad? No worries, dat weten wij.

Abovo Media - Pinterest advertising

Waarom adverteren op Pinterest?

Pinterest is een visueel ontdekkingsplatform met meer dan 450 miljoen maandelijkse gebruikers. Het is een broeinest van inspiratie en een ideale plek om je producten en diensten te presenteren aan een publiek dat al actief op zoek is naar nieuwe ideeën. Adverteren op Pinterest biedt trouwens nog veel meer voordelen:

  • Influencers! Pinterest is een plek waar influencers borden creëren met pins die hen inspireren. Wordt jouw content doorgeplaatst door een influencer? Dan ben je succesvol bezig met influencermarketing, zonder daar hoge kosten voor te maken.
  • Meetbare resultaten. Pinterest voorziet je van uitgebreide inzichten, zodat je de prestaties van je advertenties kunt volgen en je ads kunt optimaliseren.
  • Visuele aantrekkingskracht. Veel doelgroepen willen niet te veel lezen. Laat je merk opvallen met pakkende visuele content die pinners uitnodigt om meer te ontdekken.
  • Directe sales. Vanuit Pinterest kunnen pinners direct je producten op de afbeelding kopen.
Tim
Mathieu
Maureen

Geïnteresseerd in het uitbesteden van je Pinterest ads?

Wij helpen jou

Wat leuk dat we je mogen verwelkomen in onze eigenzinnige ‘familie’. We helpen je graag om samen van je Pinterest ads leadmagneten te maken.

Vragend persoon_1
Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
80+ Online Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het online landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

Hierom besteed jij je ads uit bij Abovo Media

  • We hebben creatieve ontwerpers in huis, die precies weten hoe ze van elke uiting een plaatje maken. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat onze ontwerpen responsief en dus geschikt voor ieder apparaat zijn.
  • We weten hoe we je doelgroep bereiken. In Pinterest ads kun je erg gericht een niche (of een hele grote) doelgroep aanspreken. Maar je moet maar net weten hoe je dat doet. We houden ons er dagelijks mee bezig, dus staan aan de top van de kennislijst.
  • Meetbaar resultaat. We werken altijd met analysetools die ons precies kunnen vertellen wat we goed doen, en waar we kunnen verbeteren. Zo is jouw campagne altijd optimaal.
  • Trendwatching. Trends zijn in de wereld van advertising altijd actueel. Maar niet iedere marketeer of contentspecialist heeft tijd om alle trends in de gaten te houden én er ook nog eens op tijd op in te spelen. Bij Abovo Media verdiepen we ons dagelijks in trends, zorgen we ervoor dat we op tijd inspringen en uitsluitend de juiste trends kiezen die bij jouw strategie passen.
  • We doen dit al ons hele ‘leven’. Je mag dus echt verwachten dat wij nieuwe ideeën en creatieve inzichten met ons meebrengen.
  • Je blijft op de hoogte van elke stap in het proces en de prestaties van je campagnes.
Kelly
Tim
Maak kennis met onze social specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan SEO specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag