Zakelijke doelgroep? LinkedIn is jouw place to be!

Linkedin advertising

Bij Abovo Media begrijpen we hoe belangrijk het is om je professionele doelgroep te bereiken en zakelijke groei te stimuleren. Met onze bewezen LinkedIn Advertentiecampagnes helpen we ieder bedrijf om te excelleren op het meest toonaangevende zakelijke sociale platform.

Abovo Media - Linkedin Advertising

Waarom adverteren op LinkedIn?

LinkedIn, het platform voor professionals, telt meer dan 750 miljoen gebruikers wereldwijd. Het grootste voordeel: hier zitten de besluitvormers. En die zijn uiteindelijk erg belangrijk voor jouw sales. Dat niet alleen! Met adverteren op LinkedIn:

  • Bereik je de juiste mensen. LinkedIn target nauwkeurig advertenties op basis van functietitel, branche, bedrijfsgrootte en meer, waardoor je de beslissingmakers en potentiële klanten bereikt.
  • Ontvang je meetbare resultaten. LinkedIn biedt diepgaande inzichten in de prestaties van campagnes, zodat je jouw advertentiestrategie voortdurend kunt optimaliseren voor betere resultaten.
  • Vergroot je jouw zakelijke netwerk. Een connectie is vaak de basis van een toekomstige samenwerking. Slow sales = sales!
  • Maximaliseer je jouw ROI. Onze deskundige marketeers stellen strategieën op die je advertentiebudget effectief benutten.
Tim
Kelly

Geïnteresseerd in het uitbesteden van je LinkedIn ads?

Wij helpen jou

Wat leuk dat we je mogen verwelkomen in onze eigenzinnige ‘familie’. We helpen je graag.

Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
80+ Online Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het online landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

Hierom besteed jij je LinkedIn ads uit bij Abovo Media

  • We hebben creatieve ontwerpers in huis, die precies weten hoe ze van elke uiting een plaatje maken. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat onze ontwerpen responsief en dus geschikt voor ieder apparaat zijn.
  • We weten hoe we je doelgroep bereiken. In LinkedIn ads kun je erg gericht een niche (of een hele grote) doelgroep aanspreken. Maar je moet maar net weten hoe je dat doet. We houden ons er dagelijks mee bezig, dus staan aan de top van de kennislijst.
  • Meetbaar resultaat. We werken altijd met analysetools die ons precies kunnen vertellen wat we goed doen, en waar we kunnen verbeteren. Zo is jouw campagne altijd optimaal.
  • Trendwatching. Trends zijn in de wereld van advertising altijd actueel. Maar niet iedere marketeer of contentspecialist heeft tijd om alle trends in de gaten te houden én er ook nog eens op tijd op in te spelen. Bij Abovo Media verdiepen we ons dagelijks in trends, zorgen we ervoor dat we op tijd inspringen en uitsluitend de juiste trends kiezen die bij jouw strategie passen.
  • We doen dit al ons hele ‘leven’. Je mag dus echt verwachten dat wij nieuwe ideeën en creatieve inzichten met ons meebrengen.
  • Je blijft op de hoogte van elke stap in het proces en de prestaties van je campagnes.
Kelly
Tim
Maak kennis met onze social specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan SEO specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag