Bereik verschillende generaties met Instagram Ads

Instagram advertising

Een succesvolle Instagram advertentie kan zomaar het verschil maken tussen lead en verkoop. Bij Abovo Media weten onze ‘social nerds’ precies hoe ze dat moeten aanpakken. Tekst, beeld en tone of voice raken precies de juiste snaar.

Abovo Media - Instagram advertsing

Waarom adverteren op Instagram?

Met meer dan 1 miljard actieve gebruikers wereldwijd biedt Instagram een ongeëvenaarde kans om je merk te promoten. Daarnaast heeft er een grote shift plaatsgevonden, en zitten hier uiteenlopende doelgroepen. Zo is Instagram niet alleen thuishonk voor millennials, maar ook voor generatie Z en generatie X. Deze samenkomst van doelgroepen vind je niet op andere platforms. Maar, er zijn nog meer voordelen aan Instagram Ads:

  • Hypergerichte doelgroepen. In Instagram kun je zelf een doelgroep aanmaken, die je advertenties ziet. Bijvoorbeeld: jongeren van 18 tot 30 jaar, woonachtig in Drenthe met een interesse in muziek. Dat zorgt ervoor dat je kans van slagen met een Instagram Ad erg groot is.
  • Meetbare resultaten. Met gedetailleerde statistieken kun je de prestaties van advertenties in realtime volgen en je strategie aanpassen voor maximale impact.
  • Vergroot je merkbekendheid. Ook als bezoekers niet converteren, zorgt een advertentie op Instagram voor veel zichtbaarheid, en dat leidt uiteindelijk weer tot een vergroting van je merkbekendheid.
Kelly
Maureen

Instagram Ads uitbesteden?

Wij helpen jou

Wat leuk dat we je mogen verwelkomen in onze eigenzinnige ‘familie’. We gaan graag voor je aan de slag.

Vragend persoon_1
Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
80+ Online Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het online landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

Hierom besteed jij Instagram ads uit bij Abovo Media

  • We hebben creatieve ontwerpers in huis, die precies weten hoe ze van elke uiting een plaatje maken. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat onze ontwerpen responsief en dus geschikt voor ieder apparaat zijn.
  • We weten hoe we je doelgroep bereiken. In Instagram ads kun je erg gericht een niche (of een hele grote) doelgroep aanspreken. Maar je moet maar net weten hoe je dat doet. We houden ons er dagelijks mee bezig, dus staan aan de top van de kennislijst.
  • Meetbaar resultaat. We werken altijd met analysetools die ons precies kunnen vertellen wat we goed doen, en waar we kunnen verbeteren. Zo is jouw campagne altijd optimaal.
  • Trendwatching. Trends zijn in de wereld van advertising altijd actueel. Maar niet iedere marketeer of contentspecialist heeft tijd om alle trends in de gaten te houden én er ook nog eens op tijd op in te spelen. Bij Abovo Media verdiepen we ons dagelijks in trends, zorgen we ervoor dat we op tijd inspringen en uitsluitend de juiste trends kiezen die bij jouw strategie passen.
  • We doen dit al ons hele ‘leven’. Je mag dus echt verwachten dat wij nieuwe ideeën en creatieve inzichten met ons meebrengen.
  • Je blijft op de hoogte van elke stap in het proces en de prestaties van je campagnes.
Kelly
Tim
Maak kennis met onze social specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan SEO specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag