Wereldwijd bereik? Probeer Facebook Ads!

Facebook advertising

Facebook Ads: wat bereik je daarmee? Gelukkig heel wat. Met meer dan 2.8 miljard maandelijkse actieve gebruikers, bereik je met Facebook een grote groep mensen. De kers op de taart: meetbaar resultaat.

Abovo Media - Facebook advertising

Waarom adverteren op Facebook?

Een connectie naar de wereld. Dat is wat Facebook je biedt. Je bereikt een grote groep, of je maakt het zo niche mogelijk. Beide kan goed werken, afhankelijk van je doel met adverteren. Waar Facebook met name goed in is:

  • Gerichte doelgroepen bereiken. Met Facebook kun je een doelgroep kiezen op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag. Je weet daarmee zeker dat je de juiste groep bereikt, iets wat met (gratis) contentmarketing lastiger is.
  • Meetbare resultaten terugleveren. Je volgt realtime de prestaties van je advertentie. Zo kun je de advertentie aanpassen wanneer je wilt en kun je inschatten wat je ROI gaat zijn.
  • Goed rendement op je investering. Met een goede strategie (en meerdere opties voor biedstrategieën in Facebook), kun je hoog rendement uit Facebook Ads halen. Zorg er wel voor dat je jouw budget slim inzet!
Tim

Geïnteresseerd in het uitbesteden van je Facebook ads?

Wij helpen jou

Wat leuk dat we je mogen verwelkomen in onze eigenzinnige ‘familie’. Laat hieronder even je gegevens achter, dan gaan we samen van je Facebook ads leadmagneten maken. Neem contact op.

Vragend persoon_1
Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
80+ Online Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het online landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

Een expert voor iedere ad

Een advertentietekst schrijven, afbeeldingen ontwerpen, de juiste doelgroep kiezen en een goede biedstrategie selecteren: er komt veel kijken bij adverteren op Facebook. Wat er dus ook bij komt kijken: experts! Ads en experts gaan hand in hand. Zij weten precies hoe je een goede advertentie in elkaar zet, wat de beste biedstrategie voor jouw doel is en hoe je je doelgroep aanspreekt. Vervolgens houden zij je ads in de gaten, en sturen ze op tijd bij waar nodig. Zo haal jij de beste resultaten, en zijn wij blij met een mooie advertentie (en een tevreden klant!).

Hierom besteed jij je ads uit bij Abovo Media

  • We hebben creatieve ontwerpers in huis, die precies weten hoe ze van elke uiting een plaatje maken. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat onze ontwerpen responsief en dus geschikt voor ieder apparaat zijn.
  • We weten hoe we je doelgroep bereiken. In Facebook ads kun je erg gericht een niche (of een hele grote) doelgroep aanspreken. Maar je moet maar net weten hoe je dat doet. We houden ons er dagelijks mee bezig, dus staan aan de top van de kennislijst.
  • Meetbaar resultaat. We werken altijd met analysetools die ons precies kunnen vertellen wat we goed doen, en waar we kunnen verbeteren. Zo is jouw campagne altijd optimaal.
  • Trendwatching. Trends zijn in de wereld van advertising altijd actueel. Maar niet iedere marketeer of contentspecialist heeft tijd om alle trends in de gaten te houden én er ook nog eens op tijd op in te spelen. Bij Abovo Media verdiepen we ons dagelijks in trends, zorgen we ervoor dat we op tijd inspringen en uitsluitend de juiste trends kiezen die bij jouw strategie passen.
  • We doen dit al ons hele ‘leven’. Je mag dus echt verwachten dat wij nieuwe ideeën en creatieve inzichten met ons meebrengen.
  • Je blijft op de hoogte van elke stap in het proces en de prestaties van je campagnes.
Kelly
Tim
Maak kennis met onze social specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan SEO specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag