Ga de digitale markt op met Facebook

Marketplace ads

Ken je de Marketplace op Facebook? Daar kun je adverteren. En dat is een aanrader! Het is een gamechanger om je producten en merk naar een breder publiek te brengen. Toch is starten geen ‘makkie’. Bij Abovo Media hebben we volledige teams die zich bezighouden met ads, en precies weten hoe de vork in de steel zit op Facebook Marketplace.

Abovo Media - Marketplace ads

Waarom starten met Facebook Marketplace Ads?

 • Breed publiek met koopintentie. Mensen die marketplaces bezoeken, hebben vaak al de intentie om producten te kopen. Hierdoor kunnen Marketplace Ads erg effectief zijn, omdat ze worden weergegeven aan mensen die actief op zoek zijn naar producten.
 • Meetbare resultaten. Net als andere online advertentieplatforms bieden Marketplace Ads meetbare resultaten. Adverteerders kunnen de prestaties van hun campagnes volgen en optimaliseren voor maximale ROI.
  Gericht adverteren. Het is mogelijk om advertenties specifiek te richten op de doelgroep die het meest geneigd is om te kopen, waardoor je de efficiëntie van advertentie-uitgaven vergroot.
 • Verkoopbevordering. Marketplace Ads zijn ideaal om de zichtbaarheid van producten te vergroten en de verkoop te stimuleren. Adverteerders kunnen hun producten onder de aandacht brengen en potentiële kopers rechtstreeks naar productpagina’s leiden.
 • Inzicht in klantgedrag. Adverteerders kunnen waardevolle inzichten krijgen in het gedrag van klanten binnen de marketplace, zoals welke zoekwoorden tot conversies leiden en welke producten het meest gewild zijn.
Patrick
Guus
Matthijs

De markt op?

Wij helpen jou

We gaan graag met je mee. Pak je markttent en we staan naast je.

Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
80+ Online Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het online landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

Je marktpartner Abovo Media

Het is belangrijk om de concurrentie binnen Marketplace te begrijpen. Adverteerders moeten de prestaties en strategieën van concurrenten analyseren om zichzelf te onderscheiden. No worries! Hier zijn wij voor. Gedurende de gehele advertising campagne helpen wij om te zorgen dat alles zo soepel mogelijk loopt. Ook houden we een campagne goed in de gaten nadat deze is gepubliceerd. Zo blijft jouw advertentie altijd relevant en effectief.

Abovo Media is de marktkoopman van je dromen

 • Rapportage experts. We weten hoe we een rapport moeten lezen en hoe we daar de meeste optimalisaties uit halen, zodat we zoveel mogelijk conversie terugbrengen uit je ads.
 • Algoritme-updates. Het Marketplace-algoritme verandert voortdurend. We zijn altijd op de hoogte, en spelen er op tijd op in.
 • Alles in huis. Facebook Marketplace is ook binnen marketing nog een vak apart. Maar het geluk is met je. Aan kennis ontbreekt het niet bij Abovo Media! We hebben teams die zich richten op slimme biedstrategieën, op het maken van epische advertenties en op het schrijven van de beste teksten. Alles voor een geslaagde campagne.
 • Trendwatching. Trends zijn in de wereld van ads altijd actueel. Maar niet iedere marketeer of contentspecialist heeft tijd om alle trends in de gaten te houden én er ook nog eens op tijd op in te spelen. Bij Abovo Media verdiepen we ons dagelijks in trends, zorgen we ervoor dat we op tijd inspringen en uitsluitend de juiste trends kiezen die bij jouw strategie passen.
 • Tijd! Time = money. Natuurlijk is dat een groot cliché, maar tijd is wel degelijk waardevol voor ieder groeiend bedrijf. Iets belangrijks en intensiefs als advertising uitbesteden aan één van je medewerkers, kan de verkeerde investering zijn. Bespaar tijd van je medewerkers, zodat zij zich op hun kerntaken kunnen richten.
 • (Dure) tools. Waar je als groeiend bedrijf misschien liever niet je geld uitgeeft aan geavanceerde marketing tools, geautomatiseerde software en meetinstrumenten: wij doen dat wel! Zo kunnen we je veel meer vertellen over je doelgroep, de markt en een passende strategie dan zonder deze tools.
Abovo Media - pexels-pixabay-267399
Dennis
Guus
Myrthe
Maak kennis met onze sea specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan SEA specialisten met een passie voor het opzetten van campagnes in o.a. Google. Zij kunnen jou goed helpen en adviseren om meer uit je bedrijf te halen middels search engine advertising. Ben je benieuwd hoe?
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag