Adverteer op Google en haal kwalitatieve leads binnen

Google advertising

Een essentieel onderdeel van online marketing: Google Advertising. Met behulp van Google’s krachtige advertentieplatform kan je je bedrijf effectief promoten en je online zichtbaarheid vergroten. Weten wat Google Advertising inhoudt, waarom het belangrijk is en hoe je dit effectief kunt inzetten om je doelgroep te bereiken? Je leest het hier.

Abovo Media - Google Advertising

Wat is Google Advertising?

Google Advertising, ook wel bekend als adverteren op Google, is een vorm van online adverteren waarbij betaalde advertenties worden weergegeven in de zoekresultaten van Google en op websites die deel uitmaken van het Google Display Netwerk. Wanneer potentiële klanten zoekopdrachten invoeren die relevant zijn voor jouw producten of diensten, kunnen jouw advertenties bovenaan de zoekresultaten verschijnen. Dit stelt je in staat om je bedrijf te presenteren aan mensen die actief op zoek zijn naar wat jij aanbiedt.

Dennis
Guus
Myrthe

Geïnteresseerd in het uitbesteden van je ads?

Wij helpen jou

Laat het ons weten, dan gaan we samen van je ads leadmagneten maken.

Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
80+ Online Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het online landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

Ontdek de kracht van Google adverteren voor jouw bedrijf

Als toonaangevend mediabureau begrijpen we bij Abovo dat het aantrekken van waardevol verkeer naar je website essentieel is voor het succes van jouw bedrijf. Google Advertising, ook wel bekend als adverteren op Google, biedt een krachtig platform waarmee je jouw doelgroep op het juiste moment en met de juiste boodschap kunt bereiken. Door slim gebruik te maken van dit advertentienetwerk, kunnen we samen jouw merkbekendheid vergroten, leads genereren en uiteindelijk meer conversies realiseren.

Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Met zo’n 3,5 miljard zoekopdrachten per dag biedt adverteren op dit platform talloze voordelen voor jouw bedrijf:

 • Zichtbaarheid. Met Google Advertising vergroot je jouw zichtbaarheid. Jouw advertenties worden getoond aan potentiële klanten op het juiste moment en de juiste plaats, wat leidt tot meer kansen voor conversies.
 • Gerichte targeting. Je kunt je advertenties richten op specifieke demografische kenmerken, locaties, interesses en zoekwoorden. Hierdoor kun je je budget effectiever inzetten en de juiste doelgroep bereiken.
 • Meetbare resultaten. Google Advertising biedt uitgebreide rapporten en statistieken waarmee je de prestaties van je campagnes kunt volgen. Je kunt zien hoeveel klikken, vertoningen en conversies jouw advertenties genereren, wat essentieel is om de effectiviteit van jouw advertentiestrategie te evalueren en te verbeteren.
 • Budgetcontrole. Je bepaalt zelf hoeveel je wilt uitgeven aan je advertenties. Google Advertising is schaalbaar en aanpasbaar aan jouw behoeften.

Onze expertise in Google Advertising

Een op maat gemaakte strategie. Hoe pakken we dat aan? Lees mee:

1. Doelgroepanalyse en zoekwoordenonderzoek
We beginnen met een analyse van jouw doelgroep en doen uitgebreid zoekwoordenonderzoek om relevante zoektermen te identificeren die potentiële klanten gebruiken bij hun zoekopdrachten.
2. Campagne- en advertentie opzet
Op basis van de verzamelde gegevens stellen we goed doordachte advertentiecampagnes op die aansluiten bij jouw doelstellingen. We ontwikkelen overtuigende advertentieteksten en zorgen voor aantrekkelijke visuele elementen om de aandacht van jouw doelgroep te trekken.
3. Constante monitoring en optimalisatie
Ons werk stopt niet na het lanceren van jouw advertenties. We monitoren voortdurend de prestaties en voeren waar nodig aanpassingen door om ervoor te zorgen dat jouw campagnes maximaal resultaat behalen.

Hierom besteed jij je ads uit bij Abovo Media

 • We hebben creatieve ontwerpers in huis, die precies weten hoe ze van elke uiting een plaatje maken. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat onze ontwerpen responsief en dus geschikt voor ieder apparaat zijn.
  We weten hoe we je doelgroep bereiken. Met ads kun je erg gericht een niche (of een hele grote) doelgroep aanspreken. Maar je moet maar net weten hoe je dat doet. We houden ons er dagelijks mee bezig, dus staan aan de top van de kennislijst.
 • Meetbaar resultaat. We werken altijd met analysetools die ons precies kunnen vertellen wat we goed doen, en waar we kunnen verbeteren. Zo is jouw campagne altijd optimaal.
 • Trendwatching. Trends zijn in de wereld van advertising altijd actueel. Maar niet iedere marketeer of contentspecialist heeft tijd om alle trends in de gaten te houden én er ook nog eens op tijd op in te spelen. Bij Abovo Media verdiepen we ons dagelijks in trends, zorgen we ervoor dat we op tijd inspringen en uitsluitend de juiste trends kiezen die bij jouw strategie passen.
 • We doen dit al ons hele ‘leven’. Je mag dus echt verwachten dat wij nieuwe ideeën en creatieve inzichten met ons meebrengen.
 • Je blijft op de hoogte van elke stap in het proces en de prestaties van je campagnes.
  contentspecialist heeft tijd om alle trends in de gaten te houden én er ook nog eens op tijd op in te spelen. Bij Abovo Media verdiepen we ons dagelijks in trends, zorgen we ervoor dat we op tijd inspringen en uitsluitend de juiste trends kiezen die bij jouw strategie passen.
  • We doen dit al ons hele ‘leven’. Je mag dus echt verwachten dat wij nieuwe ideeën en creatieve inzichten met ons meebrengen.
  • Je blijft op de hoogte van elke stap in het proces en de prestaties van je campagnes.
Dennis
Guus
Myrthe
Maak kennis met onze sea specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan SEA specialisten met een passie voor het opzetten van campagnes in o.a. Google. Zij kunnen jou goed helpen en adviseren om meer uit je bedrijf te halen middels search engine advertising. Ben je benieuwd hoe?
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag