Breng je boodschap tot leven met video advertising

Video advertising

Het is je vast niet ontgaan: we leven in een beeldmaatschappij. Het lezen van lange artikelen is al een tijd niet meer favoriet onder veel doelgroepen. Maar hoe bereik je ze dan wel? Juist: video!

Abovo Media - Online marketing; Programmatic advertising; Video advertising

Wat is video advertising?

Meer merkbekendheid, betrokkenheid of interactie? Dan zit je goed met video advertising. Video advertising is adverteren voor, tijdens of na een video. Je zorgt er hiermee voor dat je opvalt tussen de concurrentie, en kunt in korte tijd veel meer vertellen. Grote voordelen dus, dat video advertising. Daarnaast kies je in welke video’s je jouw advertentie plaatst, zodat je zeker weet dat je de juiste doelgroep bereikt.

Video advertising uit zich op verschillende manieren. Youtube advertising is een goed voorbeeld van hoe video advertising ingezet kan worden, hiermee maak je namelijk gebruik van een krachtig medium dat veel flexibiliteit biedt. Maar met video advertising kun je ook gebruik maken van het grote scherm. Zo bereik je met Connected TV-advertising jouw doelgroep op een nieuwe en creatieve manier.

Oscar
Axinja
Marika

Geïnteresseerd in het uitbesteden van je ads?

Wij helpen jou

Wat leuk dat we je mogen verwelkomen in onze eigenzinnige ‘familie’. Laat hieronder even je gegevens achter, dan gaan we samen van je ads leadmagneten maken. Neem contact op.

Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
80+ Online Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het online landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

De voordelen van video advertising

  • Niet gebonden aan videokanalen
  • Een goede aanvulling op tv-campagnes
  • Op basis van demografische gegevens, interesses, locaties en gedrag bereik je altijd de juiste doelgroep

Hierom besteed jij je ads uit bij Abovo Media

  • We hebben creatieve ontwerpers in huis, die precies weten hoe ze van elke uiting een plaatje maken. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat onze ontwerpen responsief en dus geschikt voor ieder apparaat zijn.
  • We weten hoe we je doelgroep bereiken. Met ads kun je erg gericht een niche (of een hele grote) doelgroep aanspreken. Maar je moet maar net weten hoe je dat doet. We houden ons er dagelijks mee bezig, dus staan aan de top van de kennislijst.
  • Meetbaar resultaat. We werken altijd met analysetools die ons precies kunnen vertellen wat we goed doen, en waar we kunnen verbeteren. Zo is jouw campagne altijd optimaal.
  • Trendwatching. Trends zijn in de wereld van advertising altijd actueel. Maar niet iedere marketeer of contentspecialist heeft tijd om alle trends in de gaten te houden én er ook nog eens op tijd op in te spelen. Bij Abovo Media verdiepen we ons dagelijks in trends, zorgen we ervoor dat we op tijd inspringen en uitsluitend de juiste trends kiezen die bij jouw strategie passen.
  • We doen dit al ons hele ‘leven’. Je mag dus echt verwachten dat wij nieuwe ideeën en creatieve inzichten met ons meebrengen.
  • Je blijft op de hoogte van elke stap in het proces en de prestaties van je campagnes.
Oscar
Axinja
Marika
Maak kennis met onze programmatic specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan programmatic specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag