Digital Advertising bij Abovo Media

Display, video & audio advertising

In een wereld waar digitale aanwezigheid essentieel is, bieden wij een reeks gespecialiseerde diensten aan die zijn ontworpen om jouw boodschap effectief en efficiënt te communiceren. Onze expertise in display advertising, audio advertising en video advertising stelt ons in staat om een volledig geïntegreerde benadering te bieden die de zichtbaarheid en interactie van jouw merk maximaliseert.

Abovo Media - Ontwerp zonder titel (14)

Programmatic advertising

Bij Abovo Media specialiseren wij ons in programmatic advertising, waarbij wij de juiste boodschap op het juiste moment voor de beste prijs leveren. Ons proces van digital trading zorgt voor optimale advertentiecampagnes door doelstellingen af te stemmen op beschikbare advertentieruimtes en -formats via onze TradeDesk. We werken samen met technische partners en uitgevers om de beste deals en targeting mogelijkheden te verkrijgen, wat zorgt voor efficiënte en effectieve campagnevoering.

Oscar
Axinja
Marika

Geïnteresseerd in het uitbesteden van je ads?

Wij helpen jou

Wat leuk dat we je mogen verwelkomen in onze eigenzinnige ‘familie’. Laat hieronder even je gegevens achter, dan gaan we samen van je ads leadmagneten maken. Neem contact op.

Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
80+ Online Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het online landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

Display, Audio en Video

Display Advertising
Trek de aandacht met visueel aantrekkelijke advertenties die niet alleen gezien, maar ook herinnerd worden. Onze strategieën voor display advertising, denk bijvoorbeeld aan mobile advertising en banner adverteren, zijn gericht op het creëren van indrukwekkende banners en advertenties die perfect zijn afgestemd op de behoeften van jouw doelgroep.

Audio Advertising
Versterk je merkboodschap door de kracht van geluid. Onze audio advertising strategieën zijn ideaal voor het opbouwen van een emotionele connectie met jouw publiek, met advertenties die hen bereiken via podcasts, streamingdiensten en traditionele radio.

Video Advertising
Maak een onvergetelijke impact met boeiende videocontent die inspireert en informeert. Onze video advertising oplossingen zijn ontworpen om boeiende verhalen te vertellen die de aandacht trekken en vasthouden. Dit kan vorm aannemen op bijvoorbeeld YouTube advertising of connected tv.

Hierom besteed je programmatic advertising uit bij Abovo Media

Bij Abovo Media integreren we deze mediastrategieën naadloos om te zorgen voor een omvattende en allesomvattende marketingcampagne. Van strategische planning en creatieve ontwikkeling tot campagnebeheer en optimalisatie, wij staan klaar om jouw digitale advertentiedoelstellingen te realiseren.

Graag bespreken we samen hoe onze op maat gemaakte digitale advertentiediensten jouw merk kunnen transformeren in een dynamische speler op de markt. Abovo Media is jouw partner in innovatieve marketingoplossingen.

Oscar
Axinja
Marika
Maak kennis met onze programmatic specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan programmatic specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag