Eenmaal, andermaal, verkocht: zo werkt programmatic advertising

Programmatic advertising

De juiste boodschap op het juiste moment voor de beste prijs. Dat is programmatic advertising. De doelgroep een-op-een benaderen, het maximale uit jouw budget halen en effectiviteit op het hoogste niveau. Klinkt goed, toch? Onze TradeDesk regelt dat.

Abovo Media - Online marketing: Programmatic advertising

Hoe werkt digital trading?

Digital trading, ook programmatic advertising genoemd, begint bij doelen. Vraag je af wat je wilt bereiken met advertising, en koppel daar doelen en kpi’s (meetbaar resultaat) aan. Onze experts nemen het daarna van je over. Sit back, relax! We kijken waar beschikbare advertentieruimte is en wat voor ruimte het is. Bijvoorbeeld een banner op een website, reclame op streamingplatforms, video’s of billboards.

We werken hiervoor samen met uitgevers en technische partners, waardoor we altijd de beste deal scoren. Samen met hen zoeken we naar de beste targeting (doelgroep), formaten en tarieven om jouw doelen te behalen.

Oscar
Axinja
Marika

Geïnteresseerd in het uitbesteden van je ads?

Wij helpen jou

Wat leuk dat we je mogen verwelkomen in onze eigenzinnige ‘familie’. Laat hieronder even je gegevens achter, dan gaan we samen van je ads leadmagneten maken. Neem contact op.

Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
80+ Online Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het online landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

Een greep uit de vormen van advertising

We koppelen je (doelen) aan actueel beschikbare advertentieruimte en profielen: display, mobile, video, digital radio of digital out of home. Op open marktplaatsen, maar ook op exclusieve (private) marktplaatsen met deal id’s voor speciale datasets, formaten, targeting en tarieven. We zijn bovendien heerlijk snel en doeltreffend door onze korte lijntjes met uitgevers en technische partners.

Hierom besteed jij je ads uit bij Abovo Media

  • We hebben creatieve ontwerpers in huis, die precies weten hoe ze van elke uiting een plaatje maken. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat onze ontwerpen responsief en dus geschikt voor ieder apparaat zijn.
  • We weten hoe we je doelgroep bereiken. Met ads kun je erg gericht een niche (of een hele grote) doelgroep aanspreken. Maar je moet maar net weten hoe je dat doet. We houden ons er dagelijks mee bezig, dus staan aan de top van de kennislijst.
  • Meetbaar resultaat. We werken altijd met analysetools die ons precies kunnen vertellen wat we goed doen, en waar we kunnen verbeteren. Zo is jouw campagne altijd optimaal.
  • Trendwatching. Trends zijn in de wereld van advertising altijd actueel. Maar niet iedere marketeer of contentspecialist heeft tijd om alle trends in de gaten te houden én er ook nog eens op tijd op in te spelen. Bij Abovo Media verdiepen we ons dagelijks in trends, zorgen we ervoor dat we op tijd inspringen en uitsluitend de juiste trends kiezen die bij jouw strategie passen.
  • We doen dit al ons hele ‘leven’. Je mag dus echt verwachten dat wij nieuwe ideeën en creatieve inzichten met ons meebrengen.
  • Je blijft op de hoogte van elke stap in het proces en de prestaties van je campagnes.
Oscar
Axinja
Marika
Maak kennis met onze programmatic specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan programmatic specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag