Maak indruk op mobiele gebruikers met programmatic adverteren

Mobile advertising

Het meeste verkeer is tegenwoordig mobiel. Mobiel adverteren is écht iets heel anders dan adverteren op een computer. Die andere aanpak: daar weten onze ad experts alles van.

Abovo Media - Online marketing; Programmatic advertising; Mobile advertising

Mobile advertising haalt persoonlijkheid naar je telefoon

Mobile advertising is een combinatie tussen mobile marketing en programmatic adverteren. Je combineert dus eigenlijk het plaatsen van mobiele advertenties met het automatisch kopen en verkopen van advertentieruimte.

Zoals gezegd, is veel verkeer mobiel. Daar wil je tijd en aandacht aan besteden. Mobile advertising is bij uitstek geschikt om een persoonlijke boodschap voor je doelgroepen te creëren. Je weet namelijk zeker dat je advertentie geplaatst wordt op relevante websites. En dat is niet het enige voordeel van mobile advertising.

Oscar
Axinja
Marika

Geïnteresseerd in het uitbesteden van je ads?

Wij helpen jou

Wat leuk dat we je mogen verwelkomen in onze eigenzinnige ‘familie’. Laat hieronder even je gegevens achter, dan gaan we samen van je ads leadmagneten maken. Neem contact op.

Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
80+ Online Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het online landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

Drie andere voordelen van mobile advertising

  • Verschillende targeting mogelijkheden
  • Groot bereik: mobiele apparaten zijn altijd bij de hand
  • Gerichter targeten op locatie

Hierom besteed jij je ads uit bij Abovo Media

  • We hebben creatieve ontwerpers in huis, die precies weten hoe ze van elke uiting een plaatje maken. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat onze ontwerpen responsief en dus geschikt voor ieder apparaat zijn.
  • We weten hoe we je doelgroep bereiken. Met ads kun je erg gericht een niche (of een hele grote) doelgroep aanspreken. Maar je moet maar net weten hoe je dat doet. We houden ons er dagelijks mee bezig, dus staan aan de top van de kennislijst.
  • Meetbaar resultaat. We werken altijd met analysetools die ons precies kunnen vertellen wat we goed doen, en waar we kunnen verbeteren. Zo is jouw campagne altijd optimaal.
  • Trendwatching. Trends zijn in de wereld van advertising altijd actueel. Maar niet iedere marketeer of contentspecialist heeft tijd om alle trends in de gaten te houden én er ook nog eens op tijd op in te spelen. Bij Abovo Media verdiepen we ons dagelijks in trends, zorgen we ervoor dat we op tijd inspringen en uitsluitend de juiste trends kiezen die bij jouw strategie passen.
  • We doen dit al ons hele ‘leven’. Je mag dus echt verwachten dat wij nieuwe ideeën en creatieve inzichten met ons meebrengen.
  • Je blijft op de hoogte van elke stap in het proces en de prestaties van je campagnes.
Oscar
Axinja
Marika
Maak kennis met onze programmatic specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan programmatic specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag