Vind je klanten bij de kranten

Adverteren krant

De krant. Vergeet hem niet, want dat doet Nederland ook niet. Of ze hem nu online lezen of niet: adverteren in de krant is een goed idee. Maar met online kanalen als nieuwsconcurrent, moet je wel weten hoe je je advertentie het beste inzet. We helpen je graag!

Abovo Media - pexels-hasan-albari-1652340

De duurzaamheid van krantenadvertenties

Krantenadvertenties hebben een (tastbare) relevantie die weinig online advertenties kunnen evenaren. Als je advertentie in de krant verschijnt, wordt deze vaak bewaard, gedeeld en herinnerd. Kranten hebben de unieke kracht om lokale en zeer gerichte doelgroepen te bereiken. Dit maakt ze ideaal voor bedrijven die zich richten op specifieke regio’s of doelgroepen. 

Bovendien bieden kranten een zekere mate van geloofwaardigheid en autoriteit, wat de perceptie van je merk versterkt. En tot slot, krantenadvertenties passen naadloos in een multichannel benadering, waardoor ze effectief samenwerken met zowel je online als offline marketingstrategieën.

Rebecca
Linda
Janique

Van krant naar klant

Wij helpen jou

Ja, dat wil je. Het gaat niet om het adverteren in kranten, maar het gaat om klanten! En die gaan we voor je vinden.

Monitoren & Audits
Taken en audits worden geautomatiseerd door de diverse toolings die wij gebruiken voor iedere klant.
15+ Offline Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het offline landschap.
Rapporteren & Analyseren
Real time data dashboards en geautomatiseerde rapportages voor een betere performance

Jouw krantenadvertentie strategisch geplaatst

De juiste plaatsing van jouw krantenadvertentie is essentieel. Onze aanpak omvat een grondige doelgroepanalyse, zodat we kunnen bepalen welke kranten het meest relevant zijn voor jouw advertentie. Vervolgens ontwikkelen onze ervaren ontwerpers een opvallende en boeiende advertentie die de aandacht van lezers trekt. We plannen de plaatsing en timing van je advertentie zorgvuldig, om ervoor te zorgen dat deze op het juiste moment wordt weergegeven voor maximale impact. 

Nadat jouw advertentie is gepubliceerd, bieden we gedetailleerde rapporten over de prestaties, zodat je de effectiviteit van je investering kunt meten en optimaliseren. Het resultaat is een frisse benadering van traditioneel adverteren die zorgt voor blijvende relevantie en impact in de moderne mediawereld.

Abovo Media - pexels-digital-buggu-167538

Zeg het zwart-op-wit: de voordelen van Abovo Media

  • Doelgroeponderzoek. Ads in kranten plaats je niet zomaar. Je moet eerst weten wat je wilt vertellen, waarom en waar je doelgroep zit. En daar hebben we onderzoeksmethoden voor. Klaar voor de start?
  • Kennis van offline. Kranten zijn andere marketing dan een webpagina maken. Dat weten we, dus daar zetten we andere specialisten op in. Specialisten die het neusje van de zalm zijn onder de offline marketeers.
  • Alles in huis. We hebben alle specialisten binnen de verschillende ‘takken van sport’ in offline marketing tot je beschikking. Zo hebben we specialisten die zich bezighouden met het ontwerpen van alle designs, strategen, techneuten én ster copywriters. Aan kennis ontbreekt het niet! Heerlijk, dan hoef je aan in-house kennis geen budget te besteden.
  • We doen dit al ons hele ‘leven’. Je mag dus echt verwachten dat wij nieuwe ideeën en creatieve inzichten met ons meebrengen.
  • Trendwatching. Trends zijn ook in de wereld van kranten altijd actueel. Maar niet iedere marketeer of contentspecialist heeft tijd om alle trends in de gaten te houden én er ook nog eens op tijd op in te spelen. Bij Abovo Media verdiepen we ons dagelijks in trends, zorgen we ervoor dat we op tijd inspringen en uitsluitend de juiste trends kiezen die bij jouw strategie passen.
  • Tijd! Time = money. Natuurlijk is dat een groot cliché, maar tijd is wel degelijk waardevol voor ieder groeiend bedrijf. Een volledige offline mediacampagne, concept én strategie ontwerpen kost veel tijd. En dan hebben we het nog niet eens over de uitvoer en verspreiding gehad.
Janique
Linda
Noortje
Maak kennis met onze verspreiding en drukwerk specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan verspreiding en drukwerk specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag