De wetenschap van een goed webdesign

Web design

Vormgeving. Als dat geen wetenschap is. Wist je dat webdesign de sleutel kan zijn tot sales? Waar je een pijltje neerzet en welke kleur deze is, kan het verschil maken voor een hoge bounce rate of een hoge CTR. Welke kies jij?

Abovo Media - Media &; Tech &; Web design

Krachtig Webdesign

Bij Abovo Media begrijpen we dat een goed ontworpen website niet alleen visueel aantrekkelijk moet zijn, maar ook intuïtief, functioneel en doelgericht. En ja, dat is eigenlijk wel een wetenschap. Er komt namelijk ook psychologie en kennis van je doelgroep bij kijken. Zijn alle ingrediënten aanwezig? Dan gaat ons topteam voor je aan de slag met het ontwerp.

Marc
René
Floris

Een webdesign door onze creatives laten samenstellen?

Wij helpen jou

Wat leuk dat we je mogen verwelkomen in onze eigenzinnige ‘familie’. We gaan graag voor je aan de slag!

Monitoren & Audits
Taken en audits worden geautomatiseerd door de diverse toolings die wij gebruiken voor iedere klant.
20+ Tech Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het offline landschap.
Rapporteren & Analyseren
Real time data dashboards en geautomatiseerde rapportages voor een betere performance

Het proces van webdesign bij ons

We beginnen met een grondige analyse van je merk, doelgroep en doelstellingen. Op basis daarvan ontwikkelen we een op maat gemaakt webdesign dat naadloos aansluit op je merkidentiteit en doelen voor je website. We zorgen voor een gebruiksvriendelijke interface, uitgekiende visuele elementen en geoptimaliseerde functionaliteit.

Hierom wil je webdesign van Abovo Media

  • Professioneel ontwerp. Onze getalenteerde ontwerpers combineren esthetiek met functionaliteit om websites te creëren die indruk maken en je merk versterken. En natuurlijk zorgen we ervoor dat de stijl ook consistent is met je merkidentiteit.
  • Responsief design. Een responsieve website is essentieel. Wist je dat de meeste bezoekers tegenwoordig via mobiel browsen? We zorgen ervoor dat je website op ieder apparaat goed wordt weergegeven.
    Gebruiksvriendelijkheid (UX). We optimaliseren de navigatie, zorgen voor duidelijke call-to-actions en creëren een intuïtieve gebruikersinterface.
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO). Een goed ontworpen website is niet compleet zonder SEO. We integreren relevante zoekwoorden en optimaliseren de technische aspecten van je website, zodat deze beter vindbaar is voor zoekmachines.
Henk
René
Jack
Maak kennis met onze media & tech specialisten
Abovo Media heeft een heel team aan media & tech specialisten.
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag