Zet je doelgroep in beweging met bewegend beeld

Video & animatie

Je merkverhaal écht tot leven brengen? Dat doe je met bewegend beeld. Onze deskundige videomakers en animatoren staan klaar om jouw merk te vertalen naar levendige, visuele video’s.

Abovo Media - Content &; Creatie &; Design &; vormgeving &; Video &; Animatie

Onze aanpak

Ons getalenteerde team zet zich in voor visuele uitdagingen in elke video en animatie die we produceren. We combineren creativiteit met technische expertise om hoogwaardige en professionele resultaten te leveren. We helpen je graag met:

  • Social video’s, zoals Tiktok video’s 
  • Online video campagnes
  • Bedrijfsvideo animaties
Abovo Media - film-maker-pointing-monitor-home-office-while-working-post-production-movie-video-editor-wearing-headphones
Wendie
Jearlon
Robert

Start een movement met beweging

Wij helpen jou

Wij maken een doeltreffende video voor ieder merk! Onze creatieve experts helpen je met alle visuele wensen die je kunt bedenken. Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Start een missie met ons.

Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
20+ Creatieve Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het offline landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

De voordelen van video’s door Abovo Media

  • Concepten. Zomaar in het wildeweg gaan schieten, daar doen we niet aan met onze video’s. We bedenken eerst verschillende concepten, boodschappen en een stijl die bij je merk past. Kortom: specialisme. 
  • Video’s voor ieder kanaal. Elk medium vraagt om iets anders. Niet alleen qua formaat en technische mogelijkheden, maar er zitten ook andere doelgroepen. Die zoeken iets anders. Onze animatoren weten precies welk beeld waarvoor geschikt is.
  • Tijd! Time = money. Natuurlijk is dat een groot cliché, maar tijd is wel degelijk waardevol voor ieder groeiend bedrijf. Iets belangrijks en intensiefs als video’s uitbesteden aan één van je medewerkers, kan de verkeerde investering zijn. Bespaar tijd van je medewerkers, zodat zij zich op hun kerntaken kunnen richten.
  • Trendwatching. Trends zijn in de wereld van video altijd actueel. Maar niet iedere marketeer of contentspecialist heeft tijd om alle trends in de gaten te houden én er ook nog eens op tijd op in te spelen. Bij Abovo Media verdiepen we ons dagelijks in trends, zorgen we ervoor dat we op tijd inspringen en uitsluitend de juiste trends kiezen die bij jouw merk passen.

Accepteer advertentie cookies om deze content te zien.

Accepteer advertentie cookies
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag