Designs die landen

Design & vormgeving

Het design van je uiting. Essentieel, als je het ons vraagt. Designs creëren associaties met je merk. Zo worden bepaalde kleuren gezien als goedkoop, anderen als duurzaam en weer anderen als vrolijk. En dan hebben we het alleen nog maar over kleur. Vormen, plaatsing en beweging brengen nog meer psychologie in de mix. Met het juiste design roep je de ideale associatie op bij je doelgroep. Een krachtig communicatiemiddel! Daar weten onze vormgevers alles van…

Abovo Media - Content ; Creatie &; Design &; vormgeving

Waar helpen we je mee?

We ontwerpen. En we passen aan. Werkt je huidige design niet optimaal en wil je ons bureau het voor je laten redesignen? We staan voor je klaar. Maar ook de uitdaging van een compleet nieuw ontwerp gaan we graag aan.

Of het nu gaat om logo’s, banners, POS-materialen, socialmedia-uitingen, printadvertenties, (digitale) OOH-uitingen, video’s, infographics of complete merkidentiteiten: we leveren designs die jouw doelgroep raken en inspireren. Zo geven we met al onze designs jouw merk een eigen identiteit.

We streven ernaar om jouw merk een eigen stem te geven en het te laten opvallen in een overvolle markt.

Abovo Media - young-adult-woman-formal-clothes-is-indoors-office
Frank
Jearlon
Wendie

Geïnteresseerd in epische designs?

Wij helpen jou

Is het tijd om je merk op een bijzondere manier uit te lichten, zodat je doelgroep zich aan je bindt? Neem contact op. Wij helpen je graag.

Consultancy
Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om jouw persoonlijk en professioneel te ondersteunen.
20+ Creatieve Specialisten
Deze specialisten houden elkaar op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen over het offline landschap.
Training & support
Neem gratis deel aan een training, Webinar, een virtual classroom training of volg training tracks.

De voordelen van designs door Abovo Media

  • Specialistische designs. Marketeers zijn geen designers. Maar een designer in huis aannemen, terwijl je daar niet doorlopend opdracht voor hebt, is ook zonde. Bij Abovo Media krijg je een designer wanneer jij die nodig hebt. Dat scheelt je kosten! 
  • Een design voor ieder kanaal. Elk medium vraagt om iets anders. Niet alleen qua formaat en technische mogelijkheden, maar er zitten ook andere doelgroepen. Die zoeken iets anders. Onze designers weten precies welk design waarvoor geschikt is.
  • Psychologie. Designen is niet alleen een mooie afbeelding en een bijzondere kleur. Designen is psychologie van verschillende doelgroepen begrijpen. Als je ergens een pijl neerzet, moet je als designer begrijpen welk effect dat heeft. En laten onze designers nou précies weten hoe dat zit.
  • Tijd! Time = money. Natuurlijk is dat een groot cliché, maar tijd is wel degelijk waardevol voor ieder groeiend bedrijf. Iets belangrijks en intensiefs als designs uitbesteden aan één van je medewerkers, kan de verkeerde investering zijn. Bespaar tijd van je medewerkers, zodat zij zich op hun kerntaken kunnen richten.
  • Trendwatching. Trends zijn in de wereld van vormgeving altijd actueel. Maar niet iedere marketeer of contentspecialist heeft tijd om alle trends in de gaten te houden én er ook nog eens op tijd op in te spelen. Bij Abovo Media verdiepen we ons dagelijks in trends, zorgen we ervoor dat we op tijd inspringen en uitsluitend de juiste trends kiezen die bij jouw strategie passen.
  • (Dure) tools. Waar je als groeiend bedrijf misschien liever niet je geld uitgeeft aan geavanceerde design tools: wij doen dat wel! 

Accepteer advertentie cookies om deze content te zien.

Accepteer advertentie cookies
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag