Abovo Media Optimizely Solutions Partner

Abovo Media is één van de elf bedrijven in Nederland die Optimizely Solutions Partner is.
Hiermee zijn wij als bureau toegelaten tot het partnerprogramma van Optimizely.

Optimizely Solution Partner

Abovo Media is sinds 2017 Optimizely Solutions Partner. Optimizely werkt wereldwijd samen met een netwerk van gecertificeerde Solution Partners die helpen met de inzet van Optimizely producten.
Het gaat hierbij om de strategie- en uitvoering van het gebruik van Optimizely. Specialisten van Abovo Media zijn in het bezit van het Optimizely Platform certificaat en/of het Optimizely Developers certificaat. Abovo Media ondersteunt hierbij klanten op strategisch als uitvoerend vlak.

Stefan Schilder, CRO Manager: ‘’De partnership met Optimizely laat onze ambitie zien. Wij willen met de beste tools in de markt werken die aansluiten bij de behoefte van onze klanten. Optimizely heeft het beste experimentatieplatform en is constant bezig om zijn producten verder te ontwikkelen. De manier van innoveren gebeurt bij Optimizely sneller dan de rest van de markt en dat maakt dat ze momenteel marktleider zijn als experimentatieplatform. Daarnaast is de service & het 1-op-1 contact met Optimizely zeer prettig door hun vestiging in Amsterdam’’.