Abovo Media verlegt haar grenzen

Zelfs een onafhankelijk mediabureau als Abovo Media loopt weleens tegen haar grenzen aan. En wat doe je dan? Precies, je verlegt ze. Door te groeien en continu te blijven innoveren. Door eigen sublabels op te richten met hun eigen specialismen. En door een intensieve samenwerking met een toenemend aantal nationale- en internationale partners.

Eigen merken

 

Maxlead is een toonaangevend strategisch online marketing bureau, dat klanten adviseert en helpt met het opzetten en uitvoeren van (performance)marketingstrategieën die leads én sales genereren, zowel in Nederland als internationaal.

 

Het eigen creatieve content-label waar een team van 25 creatieve concept- en content-experts een missie maakt van consumenten verleiden met content die landt. AM Beyond* is de essentiële schakel tussen Abovo Media en Maxlead. Hoe beter het verhaal, hoe meer succes!

 

AM Media.tech is hét tech label binnen Abovo Maxlead. Middels digitale media-oplossingen biedt AM Media.tech gereichte data, overzichtelijke dashboards en handige tools die je helpen (potentiële) klanten eenvoudig en doeltreffend te bereiken.

 

AMRecruitment is het label binnen Abovo Maxlead voor alle vraagstukken op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en helpt jouw organisatie met de uitdagingen in de huidige krappe arbeidsmarkt.

 

AM Local is hét lokaal online adverteren label van Abovo Maxlead voor het MKB & ZZP.
Vergroot jouw naamsbekendheid, jouw verkopen online en/of in de winkel. Bereik jouw nieuwe én bestaande klanten geheel lokaal! Adverteer nu eenvoudig op desktop, laptop, tablet en mobiel. Precies daar waar jouw doelgroep zich op dat moment bevindt.

 

Als onafhankelijk en zelfstandig mediabureau zijn wij aangesloten bij ‘s werelds grootste, onafhankelijke bureaunetwerk: Local Planet. Een samenwerkingsverband van 62 toonaangevende bureaus die samen maar liefst 85 markten bedienen. Abovo Maxlead bedient namens Local Planet de Benelux markt. Nederlandse organisaties met internationale ambities én buitenlandse organisaties met ambities binnen de Benelux, kunnen door gebruik te maken van dit netwerk blijven samenwerken met hun eigen lokale bureaus en toch internationaal geholpen worden

Partners

DASE levert ons specifieke kennis, producten én ondersteuning op het gebied van data analyse.

 

DDMA is als grootste branchevereniging actief in de wereld van data gedreven marketing en sales. Door het netwerk van DDMA in te zetten komen onze medewerkers, onze klanten en onze relaties logisch samen. Data is daarbij voor alle marktpartijen een cruciaal element om te groeien naar de toekomst.