Abovo zoekt de grenzen op

Zelfs een onafhankelijk mediabureau als Abovo loopt weleens tegen haar grenzen op. En wat doe je dan? Precies, je verlegt die grenzen. Door te innoveren, met nieuwe producten die je ter beschikking stelt.  Op deze pagina een paar voorbeelden van deze labels. Grensverleggend, toch? En nu we het toch hebben over grenzen, wist u dat wij ook behoorlijk intensief samenwerken met een flink stel internationale partners?

Eigen merken

MediaBookers
Zelf je media zoeken en boeken. Dat kan met MediaBookers. Keus uit vrijwel iedere titel in Nederland. Online én offline.

RadioBookers
Zelf een compleet radiopakket boeken? Inclusief professionele radiospot? Zo gepiept met RadioBookers.

BereikOnline
Stel: je wilt als kleiner bureau ook display-advertising aan kunnen bieden, maar je hebt niet alle middelen in huis. Nu wel. Met BereikOnline.

Digital Brixx
Hét online bureau voor digital advertising. Van plaatsing tot planning, van creatie tot analyse en strategie.

Partners

MediaPlus
De samenwerking met MediaPlus, het grootste mediabureau van Europa, zorgt voor onbegrensde kennis om uw campagne ook internationaal uit te rollen.

ICOM Network
Wij maken deel uit van het wereldwijde netwerk van ICOM. Een samenwerkingsverband die wereldwijde kennis combineert met de lokale markten.

Serviceplan
Abovo is de Nederlandse schakel binnen het netwerk van Serviceplan. De internationale samenwerking met Serviceplan zorgt voor onbegrensde mogelijkheden.