Terug naar Nieuws

Wij staan voor je klaar!

Geschreven op 17 maart 2020

De afgelopen tijd hebben wij het nieuws over het coronavirus goed in de gaten gehouden en met elkaar overlegd over te nemen maatregelen. De gezondheid van onze collega’s en klanten staat hierbij voorop, daarnaast willen wij de continuïteit van onze dienstverlening kunnen blijven waarborgen.

We begrijpen ook dat voor jouw merk of bedrijf dit zakelijk enorme impact kan hebben. Zeker in bepaalde branches is het nu extreem complex en uitdagend om te kunnen blijven ondernemen. Daar hebben we alle begrip voor en denken graag mee.

Aanpassingen in media inzet

Je marketingkalender staat wellicht op zijn kop en je planning moet misschien snel aangepast worden. Wij staan klaar om last-minute de (materiaal) wijzigingen te verwerken als je je communicatie en/of media inzet wenst aan te passen.

Voor anderen zal het juist nu belangrijk zijn om je product of dienst goed kenbaar te maken of is het van belang om Nederland snel op de hoogte te brengen van wat er binnen de organisatie speelt. De consument wil goed geïnformeerd worden en hierbij speelt media een grote rol. Onze collega’s helpen je graag een juiste keuze te maken voor de inzet van media.

Na deze turbulente periode komt een moment van herstel. We zijn klaar om je daarin te helpen. Onze strategen en creatieven helpen je waar nodig met vraagstukken zoals: welk moment is verstandig? Welke tone-of-voice past hierbij? Welk mechanisme zet uw doelgroep weer in beweging? Maar ook andere creatieve en strategische vraagstukken kunnen juist nu al samen opgepakt worden.

Wat betekent dit voor onze dienstverlening

We volgen het advies van het RIVM en het Ministerie. Dit betekent dat, na het vernieuwde advies van 12 maart, wij onze medewerkers met ingang van maandag 16 maart zoveel mogelijk vanuit huis laten werken. We blijven op onze reguliere tijden open en kunnen jou als klant helpen met al je vragen. Geplande fysieke meetings worden geannuleerd, maar worden indien mogelijk zoveel mogelijk voortgezet via conference calls (Google Hangout, Skype etc.). Deze maatregelen nemen wij in acht t/m 20 mei. Wij blijven de ontwikkelingen volgen en mocht de situatie veranderen, stellen we je hiervan op de hoogte.

We voelen ons betrokken bij jouw commerciële, marketing- en communicatie uitdagingen. Door te helpen waar mogelijk hopen we er samen sterker uit te komen.

Neem voor vragen contact op met jouw contactpersoon bij Abovo of bel naar 0229-274006.