Suzuki brengt alle media-activiteiten van het dealernetwerk onder bij Abovo Media

Nieuws
Abovo Media
Abovo Media
11 juli 2019

Suzuki heeft gekozen voor Abovo Media als mediapartner voor haar dealernetwerk. Abovo gaat voor alle Suzuki-dealers in Nederland de media-uitingen in de specifieke gebieden verzorgen. De landelijke campagnes, die bij Wavemaker onder gebracht zijn, worden door Abovo Media lokaal doorvertaald en versterkt.

Abovo Media - afbeelding-suzuki-500×500-1

Susanne van Vegchel, manager Branding & Media bij Suzuki Nederland: “De ondernemende aanpak en de lokale expertise van Abovo Media waren voor ons belangrijke overwegingen om voor Abovo te kiezen. Abovo heeft veel kennis van de lokale markt zodat we per verzorgingsgebied van de Suzuki dealers precies de juiste kanalen in kunnen zetten. Wij zien uit naar de samenwerking die per 1 juli gestart is.”

Peter Aangeenbrug, Account Director bij Abovo Media is blij met deze samenwerking: “Wij zijn er ontzettend trots op dat Suzuki voor ons gekozen heeft en zien uit naar deze samenwerking. De lokale verspreidheid van het dealernetwerk in combinatie met de mooie merknaam, zijn voor ons de juiste ingrediënten voor een sterke en effectieve media-aanpak. Om het dealernetwerk van Suzuki zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen, hebben wij speciaal voor de dealers een dashboard gecreëerd, waar we per verzorgingsgebied van de dealers de digital marketinginzet en resultaten inzichtelijk maken. Op deze manier kunnen we campagne-effecten per gebied meten en optimaliseren waar nodig.”

Over Suzuki
Suzuki is fabrikant van slimme en efficiënte auto’s, waarbij volop innovatieve technieken worden toegepast. Suzuki heeft in Nederland een dicht netwerk van dealers, waardoor er altijd een Suzuki-dealer in de buurt zit. Al jarenlang staat Suzuki aan de top als het gaat om betrouwbaarheid. Ook op het gebied van zuinigheid scoort het Japanse merk steevast heel sterk. Betrouwbaar, betaalbaar en de beste service, daar draait het om bij Suzuki.

 

Overige Nieuwsberichten

Kennis
Abovo Media - klein-07 Irene Wüst_Zolder_Wide-min
Scapino viert gouden jubileum
Nieuws
Abovo Media - 1280×720
Master the German Market: 14 maart
Nieuws
Abovo Media - Afbeelding2
Winning the Future: Local Planet congres Dubai
Nieuws
Abovo Media - YXNzZXRzL2Fib3ZvLW1lZGlhLTA3LmpwZw==
Geen toekomst zonder duurzaam ondernemen
Nieuws
Abovo Media - 1080x1080_EmiroSmolders-AbovoMaxlead-02290 (1)
Willem-Albert Bol over belang van positionering, trends en ethiek
Nieuws
Abovo Media - Addressable TV-2048-web
Addressable TV krachtig instrument
Nieuws
Abovo Media - 37691-ai
Abovo Media start Retail Media Taskforce
Nieuws
Abovo Media - https___www.abovomedia.nl_nieuws_intratuin-kiest-abovo-media-als-nieuw-mediabureau_ (1).jpg (1)
Intratuin kiest Abovo Media als nieuw mediabureau
Nieuws
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag