Sander Pluijm gaat naar Abovo Maxlead

Nieuws
Abovo Media
Geschreven door Abovo Media
Geschreven op: 25 april 2024Bewerkt op: 25 april 2024

Sander Pluijm start per 1 juni als Director Content Strategy bij AM Beyond*, het content label van Abovo Maxlead. Hiervoor vervulde hij de rol van Head of Creative Media & Innovation bij UM.

Abovo Media - IMG_3280

Pluijm heeft de afgelopen 9 jaar gewerkt bij mediabureau UM en was daar de drijvende kracht achter het creatieve label UM Studios. Eerder in zijn carrière werkte hij bij onder meer BNN, TVBV en Endemol als Executive Producer, Senior Creative Strategist, Regisseur en Eindredacteur. Sander is ook betrokken bij de VIA Taskforce Creative AI, waar hij zich hard maakt voor meer creativiteit in de media.

Willem-Albert Bol, CEO Abovo Maxlead: “Voor ons als groep is het noodzakelijk om voor elke fase in de klantreis de juiste oplossingen te bieden. Met het aannemen van Sander investeren wij verder in onze content tak AM Beyond*. Wij zien enerzijds dat onze klanten content serieus willen nemen. Anderzijds zien wij ook dat klanten vaak nog worstelen met hun aanpak en het vinden van de contentstrategie. Hoe maak je content echt impactvol? Daar gaat Sander met al zijn ervaring zijn tanden in zetten”.

Elzemieke Olsthoorn, CMO Abovo Maxlead en Head of AM Beyond*: “Te veel adverteerders raken in de tell-fase van de customer journey hun potentiële klanten kwijt. Zij hebben merkoverweging nodig en daarvoor moeten zij de juiste marketing aanpak hebben. Gelukkig zien wij een toenemende vraag naar creatieve content campagnes. Daar gaat het om onderscheidende merkverhalen passend bij de kanalen. Met de komst van Sander hebben wij daar een nog beter antwoord op. Wij zijn een zeer ervaren creatieve strateeg rijker en daar kunnen wij de groei van AM Beyond* mee versnellen”.

Sander Pluijm: “Ik sla persoonlijk erg aan op de positieve energie en het ondernemerschap dat in Abovo Maxlead zit. Een onafhankelijk bureau dat de gevestigde orde durft te challengen. Dat past goed bij mijn DNA. De afgelopen jaren heb ik het bureau enorm zien ontwikkelen. In zo’n omgeving wil ik mijn kennis en kunde op het gebied van (branded) content, creatieve media- en marketing graag inzetten en bijdragen aan de verdere ontwikkeling en het momentum van Abovo Maxlead”.

Overige Nieuwsberichten

Kennis
Abovo Media - pexels-wdnet-218717
Extra voordelen als Google Premier Partner
Nieuws
Abovo Media - 1080×1080-pexels-adrian-agawin-1386430-2767756
Abovo Media publiceert Retail Media Landschap
Nieuws
Abovo Media - pexels-ajaybhargavguduru-863988-vierkant
De kracht van sport in de marketingmix
Nieuws
Abovo Media - IMG-20240123-WA0019
Abovo Maxlead nummer 1 mediabureau Emerce100
Nieuws
Abovo Media - geld-voor-je-cadeaubon-voorkant
Wissel.nl kiest voor Abovo Media als mediabureau
Nieuws
Abovo Media - Schermafbeelding 2024-04-08 113944
Nominatie – European Search Awards
Nieuws
Abovo Media - Media Guides
Belgisch perspectief met Media Guides
Nieuws
Abovo Media - 24_1073013 Nieuwe werknemers 500×500
Abovo Maxlead is zeven ervaren collega’s rijker
Nieuws
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag