Terug naar Nieuws

Optimaal lokaal adverteren

Geschreven op 30 mei 2017

De kracht van elke franchise- en filiaalformule is een sterke positionering. Dat geldt als het goed is ook voor u: de uitstraling van uw winkels is landelijk overal gelijk en uw marketingstrategie rolt u centraal of decentraal uit. Maar pakt die marketingstrategie lokaal wel alle kansen? Abovo heeft een unieke oplossing met als resultaat een flinke tijdsbesparing en veel gemak.

Wij merken vaak dat bij franchiseformules weinig tijd en aandacht is voor lokale ondersteuning. Logisch, want het uitzoeken en regelen van verschillende regionale plaatsingen voor verschillende vestigingen vergt nu eenmaal veel tijd. Daarom hebben wij een unieke nieuwe tool ontwikkeld. Met deze tool beheert u eenvoudig alle campagnes per vestiging vanuit het hoofdkantoor. Met alle actuele media-opties van Nederland en is kosteloos te gebruiken voor onze klanten. Dit gebeurt vanuit één overzichtelijk dashboard, waarin alle relevante zaken zoals plaatsingen en rapportages direct inzichtelijk zijn. Goed om te weten: praktisch elk denkbaar medium valt via ons te boeken.

Voordelen
U bespaart enorm veel tijd. U houdt grip op uw eigen huisstijl. U helpt uw filialen met het faciliteren op het gebied van media-inkoop. Rapportages en analyses zijn direct in te zien, voor nóg betere vervolgcampagnes. En u behoudt een goede relatie met uw franchisenemers of vestigingsmanager. Zo creëert u lokaal ambassadeurs voor uw landelijke formule!

Benieuwd hoe wij de lokale marketing en reclame van uw franchiseformule kunnen versterken? Neem vrijblijvend contact met ons op, ook als u geïnteresseerd bent in een demonstratie van onze tool. Lokaal en landelijk adverteren is eenvoudiger dan ooit.