Terug naar Nieuws

Optimaal gebruik maken van online advertising

Geschreven op 31 januari 2023

Je hebt een bedrijf, fysiek of online, waar een passende website bij hoort. Een website met informatie over jouw bedrijf of een webshop waar je jouw producten en/of diensten aanbiedt. Jouw website is het ultieme communicatiemiddel voor klanten. Het vergroot je verkoopaantallen en naamsbekendheid zowel in de winkel als online.

De website is live; er komen alleen geen of te weinig bezoekers. Wat nu? Dé oplossing voor dit probleem is: online adverteren, oftewel de juiste afstemming van de online mediamix.

Als we naar de online mediamix kijken, zijn er verschillende manieren om een website of webshop aan meer bekendheid te helpen. Abovo Media biedt alle onderdelen van de online mediamix. Adverteren via de Abovo TradeDesk is er daar één van.

De Abovo TradeDesk helpt klanten met display, video en mobile advertising. Wij plaatsen online advertenties op relevante websites en apps, juist daar waar de potentiële doelgroep van de klant zich bevindt. De advertenties worden geplaatst op zowel desktop, laptop, tablet als op mobiel. 

Display, video en mobile advertising wordt voornamelijk ingezet om de naamsbekendheid te vergroten en/of klikken naar de website te realiseren. Deze advertentiemethode is relatief gezien een goedkope manier om snel een groot bereik te genereren. Er zijn meerdere manieren om zo relevant mogelijk te adverteren. Denk aan targeting op bepaalde demografische kenmerken, op basis van interesses of op basis van een bezoek aan jouw website. Wanneer een potentiële klant op de website is geweest, kunnen we hem of haar online terugvinden om een uiting te laten zien. Deze wijze van adverteren noemen we retargeting. Deze manieren van adverteren kunnen zeer lokaal worden ingezet. Abovo Media heeft hier een eigen speciale propositie voor (https://www.amlocal.nl/).

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem dan gerust NFkyOXVkR0ZqZEE9PQ== met ons op.