Terug naar Nieuws

Online succes

Geschreven op 8 april 2016

De Emerce Top 100 is de jaarlijkse uitgave van vakmediamagazine Emerce en een ‘dingetje’ binnen onze branche. Beslissers in online marketing, ICT en e-business beoordelen de prestaties van dienstverleners in de e-business en marketingbranche. Je wordt gewogen door onafhankelijke experts, maar ook door sommige van onze klanten.

We geloven erin om alles in huis te hebben. Zo ook online media. We hebben talentvolle, leergierige en gecertificeerde mensen die uitblinken binnen hun vakgebied in huis gehaald en die hebben zich doorontwikkeld. Juist omdat de wereld van online media veel disciplines bevat. Zoals u weet zijn de mogelijkheden eindeloos. E-mailmarketing, display advertising, search of bijvoorbeeld social media. Elke discipline bevat haar eigen complexe wereld met aparte methodieken. En juist in die Emerce top 100 lezen we vandaag dat we een gedeelde top 3-notering hebben weten te bemachtigen in de categorie Tradingdesks.

Een erkenning voor het complete team, dat maakt mij trots. Juist voor hen. Maar nog meer voor onze klanten. We hebben namelijk enorm veel tijd en energie gestoken om onze afdeling Online een van de beste van Nederland te laten worden. Waarom? Omdat klanten van Abovo de beste technieken en mensen mogen verwachten. Uiteindelijk met één doel: resultaten voor u te kunnen blijven garanderen en bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken. Met kennis, kunde en tools die we in huis hebben ontwikkeld door ons team van Innovatie. Zij maken de mooiste tools waardoor u als klant altijd zelf mee kan kijken en u volledig controle houdt over uw mediazaken.

Een compliment voor mijn team. Tuurlijk. En we staan er bij stil bij de vrijdagmiddagborrel. Maar we zullen de lat direct weer hoger leggen voor onszelf richting volgend jaar. Ik hoop rond deze tijd in 2017 weer eenzelfde blog met u te kunnen delen. Met de boodschap dat we in plaats van brons nu een zilveren plak hebben gehaald. Of misschien wel goud? Wie zal het zeggen …

Rein Vogel
Directeur Digital & Trading
Abovo Media