Mijlpaal: Abovo Media verspreidt meer dan half miljard folders

Nieuws
Abovo Media
Geschreven door Abovo Media
Geschreven op: 16 november 2015Bewerkt op: 11 januari 2024

Met het verspreiden van ruim half miljard folders hebben wij vorige week weer een unieke grens bereikt. Ook Axender en Spotta reageren op deze prestatie.

Abovo Media - dagbladen

“Dat lokaal bereik van groot belang is in de mediamix weten wij goed”, zegt Remko Poggenklaas, commercieel directeur van Abovo Media. ‘All business is local’ is een retailwet die wij continue toepassen als het gaat om het maken van verspreidingsplannen voor onze klanten. Ons folder-optimalisatieplan weegt allerlei lokale marktomstandigheden mee in relatie tot het verzorgingsgebied van de retailer. Dit, gecombineerd met onze datasets maakt dat we tot het ideale folderverspreidingsplan komen. Het succes van deze plannen draagt er ook aan bij dat we ook in dit mediumtypen de afgelopen jaren flink gegroeid zijn.”

Verheugd
“We zijn erg blij met de samenwerking met Abovo’ zegt Wouter Jan Bijeman accountmanager bij Axender. ‘Als landelijke verspreidorganisatie zijn wij ervan overtuigd dat de folder een belangrijk onderdeel is in de mediamix. Abovo erkent dit wat terug te zien is in een toename van het folder volume. Door onze kennis, ervaring en data te delen is Abovo instaat haar relaties het optimale verspreidplan te bieden.”

Ook Spotta reageert op de mijlpaal. “De folder is nog altijd een krachtig medium. We zullen dit gezamenlijk moeten uitdragen richting adverteerders en zijn dan ook heel blij met de bijdrage die Abovo hieraan levert.” Aldus Niels Mossel accountmanager

Abovo Media heeft een folder-optimalisatieplan ontwikkeld. Met een intensieve scan krijgt de klant een geoptimaliseerd verspreidingsplan. Het bureau analyseert hoofd- en randzaken, kijkt kritisch naar het verspreidingsgebied, kan putten uit de meest recente onderzoeksdata en neemt verschillende facetten mee die van invloed zijn op de effectiviteit van een folder.

Overige Nieuwsberichten

Kennis
Abovo Media - geld-voor-je-cadeaubon-voorkant
Wissel.nl kiest voor Abovo Media als mediabureau
Nieuws
Abovo Media - Schermafbeelding 2024-04-08 113944
Nominatie – European Search Awards
Nieuws
Abovo Media - Media Guides
Belgisch perspectief met Media Guides
Nieuws
Abovo Media - 24_1073013 Nieuwe werknemers 500×500
Abovo Maxlead is zeven ervaren collega’s rijker
Nieuws
Abovo Media - WA-SWOT
Een SWOT analyse door Willem-Albert Bol
Nieuws
Abovo Media - klein-07 Irene Wüst_Zolder_Wide-min
Scapino viert gouden jubileum
Nieuws
Abovo Media - 1280×720
Master the German Market: 14 maart
Nieuws
Abovo Media - Afbeelding2
Winning the Future: Local Planet congres Dubai
Nieuws
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag