Terug naar Nieuws

Lassie Nederland kiest na heroriëntatie voor Abovo

Geschreven op 14 mei 2020

Lassie Nederland heeft per 1 mei 2020 alle online en offline media-activiteiten bij Abovo Media ondergebracht. De samenwerking met het grootste onafhankelijke mediabureau van Nederland is tot stand gekomen na een heroriëntatie van Lassie in samenwerking met hun reclamebureau epidemie.

Aanleiding voor de heroriëntatie ten aanzien van een mediabureau is de vernieuwde omnichannelstrategie van de nummer één op het gebied van rijst en granen in Nederland. Zo heeft Lassie de ambitie om nog meer Nederlandse consumenten te laten zien dat je met hun producten heel gezond, lekker en gevarieerd kunt eten. Anderzijds wil Lassie ook het merk zelf meer gaan laden. Dit vraagt om verdere professionalisering van de inzet van alle ‘above the line en below the line’- marketingcommunicatie.

Nieuwe drie-eenheid

Paul Stam, Marketing & Innovation Manager Lassie Nederland, over de heroriëntatie: “Als Lassie waren we op zoek naar een mediabureau dat samen met ons en ons reclamebureau epidemie een drie-eenheid kan vormen. Alleen dergelijke samenwerkingen kunnen in mijn ogen zorgen voor consistentie en synergie tussen creatie en media. In Abovo hebben we deze veelzijdige mediapartner gevonden.”

Josine Pelt, Client Service Director Abovo Media, over de nieuwe samenwerking: “De ambitie en de professionele kijk op marketing en communicatie van Lassie maken dat wij uitzien naar deze samenwerking.”