Terug naar Nieuws

Hernieuwde kennismaking met...Sanne Oosterbeek

Geschreven op 29 oktober 2020

Wie ben je?

Ik ben Sanne Oosterbeek, 34 jaar en woon in het centrum van Hoorn. Dat dit 1,6km fietsen is, heeft mij tot nu toe niet weerhouden om lekker met de auto naar Abovo te komen. Iets met herfst. Ter compensatie sport ik wel 3 keer in de week, buiten.
Qua carrière.. in 2011 ben ik begonnen bij Abovo als Traffic Manager en doorgegroeid naar Senior Traffic Manager. Na een uitstapje van ruim 1,5 jaar als projectcoördinator bij Heras ben ik nu dus weer terug bij Abovo!

Wat/waar is je werkplek?

Op 1 oktober ben ik begonnen als Projectmanager Client Services. Mijn werkplek is nu voornamelijk thuis aan de eettafel. Bij Abovo is mijn werkplek op de 3e etage en momenteel nog in de maak. Ik kom straks aan het blok bij Minke, Jessica en Caroline, bij binnenkomst links!

Waarom werk je weer bij Abovo?

Ik dacht eigenlijk.. waarom niet?! De werksfeer is ontzettend goed en het is een fantastisch bedrijf met inmiddels zoveel mogelijkheden.

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag er uit?

Ik heb er nu pas 1 werkweek op zitten, dus momenteel bestaan mijn dagen vooral uit bijkletsen met collega’s en klanten. En natuurlijk vanaf de zijlijn alvast een beetje ontdekken wie-wat-hoe nu doet.

Wat beteken je voor onze klanten?

Door intern alles in goede banen te leiden, hoop ik de klant optimaal te ontzorgen en hopelijk straks nét dat ene stapje verder zijn zodat we samen voor het beste resultaat kunnen gaan.

Waar ben je trots op?

Trots ben ik op alle collega’s welke mij met open armen weer hebben ontvangen.
Alsof ik niet weggeweest ben!