Terug naar Nieuws

Abovo Media voor de zevende keer FD Gazelle

Geschreven op 16 oktober 2018

Abovo Media mag ook dit jaar een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financiële Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het is de zevende keer dat het bedrijf een award ontvangt.

Eigenaren Marinus Zoutendijk en Kees Verbeek zijn trots op hun team: “De groei van Abovo Media gaat gestaag door. Dit natuurlijk dankzij ons team van specialisten die altijd streven naar kwaliteit en een eigen oplossing bieden voor de mediavraagstukken van onze klanten. Dat wij dit jaar onze zevende FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen is een prachtige kroon op het werk, waar wij ontzettend trots op zijn.”

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt. Om relevant te blijven, zijn de criteria dit jaar aangescherpt. Naast omzetgroei werden dit jaar ook winstmarge en personeelsgroei meegewogen in de rangschikking. De uitreiking vindt plaats op 6 november in De Philharmonie in Haarlem. Die dag wordt ook bekend gemaakt wie de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen ontvangen.