Even videobellen met Sander Bakker

Blogs
Abovo Media
Abovo Media
19 mei 2020
Abovo Media - fb-1080×1080-1

Wat is je werkplek vandaag?

Vanmorgen met het accountteam van MaxLead en Abovo bij elkaar gekomen om elkaar te inspireren en kansen te vinden voor de rest van dit jaar en verder. Nu weer om mijn vertrouwde plek in mijn thuiskantoor met de verentooi achter mij 😉

Wie ben je?

Sander Bakker – 45 jaar en woon in het prachtige tuindorp Wognum. Ik heb 2 soms hele lieve kids en speel in mijn vrije tijd een potje tennis. Een goed glas wijn sla ik ook niet af. Al bijna 20 jaar aan boord bij Abovo en daarvoor werkzaam bij De Zaak in Haarlem en MFJ TV in Utrecht.

Waarom werk je bij Abovo?

Geen dag is hetzelfde. Vanaf het moment dat ik op 1 jan 2001 begon zijn we altijd onderweg naar de volgende stap. Van regionaal media/reclamebureau…via zoekmachine optimalisatie van Ilse (dat was voor de jongere kijkers onder ons de voorloper van Google in Nederland)…veel arbeidsmarktcommunicatie…naar het bouwen van het bureau wat we nu zijn en aan het worden zijn. Dat doen we met een hechte groep waar velen al jaren mijn collega zijn. Een soort Abovo familie. Je moet er eerst even aan wennen…maar daarna kom je nooit meer weg 😉

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag er sinds de corona crisis uit?

Als de kids er zijn eerst deze even op gang helpen. Om 9 uur bellen we met hele team om de lopende zaken door te nemen en elkaar bij te praten. Daarna is het heel divers maar veel (video)bellen met klanten en collega’s om de lopende voorstellen door te nemen of te presenteren. Ook zijn we druk aan het nadenken waar de kansen liggen voor de tijd dat we straks de wei weer in mogen.

Wat beteken je voor onze klanten?

Dat moet je aan hun vragen 😊

Waar ben je trots op?

Dat is heel recent: het winnen van een nieuw account. We hebben als eerste een heel strak verhaal gehouden over video. Strategie en planning hebben een voorstel gemaakt waarbij we TV en online video bij elkaar hebben gebracht. Volgens mij de manier om naar video te kijken. Daarna hebben we de vraag gekregen om een concept te bedenken voor de introductie van een nieuw product. Hier is ons creatieve team mee aan de slag gegaan. We hebben 3 concepten bedacht, waarbij tijdens de presentatie al bleek dat ze erg gecharmeerd waren van een concept. Hier hebben we nog een verdieping in aangebracht. Voor beide opdrachten had de klant verschillende bureaus uitgenodigd en vonden ze die van ons het meest eruit springen.

Dit is een mooi voorbeeld waarbij we onze verschillende pijlers (media-data-creatie) ten volle hebben benut. Daarom is het een fantastische teamprestatie waar ik trots op ben en dat smaakt naar meer!

Overige Blogs & Insights

Kennis
Abovo Media - Niels Bruinsma 2_1600
De kunst van Performance Marketing: veel meer dan een klik
Blog
Niels
Niels
Abovo Media - pexels-jack-sherman-20259785
Mediaontwikkelingen maart
Blog
Abovo Media
Abovo Media
Abovo Media - Evers_website_kopie
Het Evers-effect nader bekeken
Blog
Evert
Evert
Abovo Media - Effect van TV Commercials-1
Mediaontwikkelingen februari
Blog
Abovo Media
Abovo Media
Abovo Media - Creation first
Beat the algorithm, bet on creation
Blog
Daan
Daan
Abovo Media - https___www.abovomedia.nl_nieuws_lineaire-video-tv-bereik-blijft-afnemen-en-nu_
Een nieuw tijdperk in de Nederlandse mediawereld
Blog
Abovo Media
Abovo Media
Abovo Media - 3d-rendering-tech-nostalgia
De ‘gemene’ deler tussen tv, radio en de folder
Blog
Niels
Niels
Abovo Media - medium-shot-woman-sitting-alone-with-phone
Het geheime wapen van een successvolle campagne
Blog
Axinja
Axinja
Abovo Media - https-wwwabovomedianl-nieuws-mediaontwikkelingen-oktober-3-1
Mediaontwikkelingen
Blog
Abovo Media
Abovo Media
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag