Terug naar Nieuws

Even lunchen met... Sander van der Peet

Geschreven op 2 juli 2019

Sander is sinds februari 2016 werkzaam bij Abovo Media. Als mediaplanner maakt hij gedetailleerde plannen. Radio is zijn specialisme. Vorige week heeft hij de titel ‘Radiospecialist van het jaar 2019’ in ontvangst mogen nemen. Een prachtige prestatie! En een goede reden om hem tijdens de lunch eens aan de tand te voelen over hoe zijn werkdag eruit ziet en wat hij voor onze klanten betekent.

Wat is je lunch vandaag?
Tja, wie is er niet groot mee geworden? Heerlijk vers wit tijgerbrood met pindakaas en wat kwark toe!

Wie ben je?
Ik ben Sander van der Peet. Geboren in 1978 in Alkmaar en woon sindsdien in Heiloo, tegenwoordig met mijn twee dochters van 7 en 9 jaar. Ze zitten beiden op hockey, zodoende tref je mij geregeld langs de velden van de clubs in Noord-Holland. Daarnaast doe ik het liefste leuke dingen met m’n meiden; het zwembad, speel-/dierentuinen, strand, restaurant… en stap ik zo nu en dan op m’n mountainbike om door de duinen te fietsen. In 2001 begonnen in de media en daarna van mediabureau naar exploitant weer naar mediabureau gehopt.

Waarom werk je bij Abovo?
De nuchterheid hier past goed bij me. Niet l*llen maar poetsen! En dát met een grote groep leuke collega’s! Mediaplannen in de breedste zin van het woord en binnen de strategie het optimale eruit halen voor de klanten.

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?
Nadat ik m’n dochters naar school heb gebracht rijd ik in een halfuurtje richting Hoorn. Bij binnenkomst altijd eerst computer opstarten en een kop dubbele espresso pakken. Vervolgens de nieuwe mails doorlezen en aan de hand daarvan én aan wat er nog ligt bepalen hoe de dag eruit gaat zien. Normaal gesproken ga ik dan starten met het ophalen, bijwerken en optimaliseren van de lopende en startende campagnes, beantwoord ik diverse vragen, maak ik nieuwe mediaplannen en help ik de collega’s in het team. Hierin altijd ruimte vrij laten voor urgente gevallen. Tussentijds ook nog de verschillende media-websites bijhouden over wat er reilt en zeilt in medialand.

Wat beteken je voor onze klanten?
De klanten van Abovo kunnen allen rekenen op op maat gemaakte voorstellen waarbij ik zoveel als mogelijk (laat mij namelijk niet graag ‘beperken’) rekening houd met de gestelde kaders.

Waar ben je trots op?
In eerste instantie op alle successen die we met Abovo hebben behaald de afgelopen jaren. Op de campagnes die we voor onze klanten mogen verzorgen en natuurlijk op de 2 nominaties (radiospecialist van het jaar) die ik dit én afgelopen jaar heb mogen ontvangen en dit jaar ook heb mogen verzilveren!