Terug naar Nieuws

Even lunchen met... Robin Keijzer

Geschreven op 29 november 2019

Wat is je lunch vandaag?
Bruine pistoletjes met kip. Is elke dag weer anders, maar ik let erg op mijn eiwitten.

Wie ben je?
Ik ben Robin Keijzer, 43 jaar, getrouwd met Monique en vader van Damian (17) en Sky (12). Geboren en getogen in Den Helder, maar woon al heel wat jaren in Julianadorp. Minimaal 3 keer per week ben in te vinden in mijn sportschool(tje) thuis waar ik volledig ontspan. Na mijn opleiding ben ik vrij snel terecht gekomen bij het Noord-Hollands Dagblad waar ik als accountmanager 6 jaar heb gewerkt.

Waarom werk je bij Abovo?
Sinds 2005 werk ik al bij Abovo. Eerst als accountmanager en de laatste 9 jaar als inkoper. Toen ik bij Abovo begon waren we met een groep van ongeveer 20 mensen en actief in Noord-Holland, en nu een bureaugroep met 200 medewerkers. We zouden niet zo gegroeid zijn zonder ambitie, ondernemerschap en zelfontplooiing. En dat zijn juist de punten die ervoor zorgen dat ik nog steeds dagelijks graag naar Hoorn rijd.

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?
Dat is nogal divers: Onderhandelen op allerlei niveaus waar de grenzen opgezocht mogen worden, eroverheen misschien, maar nooit persoonlijk. Met mediaplanning en strategie meedenken over de inhoud en (financiële) haalbaarheid van de plannen. Verzamelen en analyseren van data voor trends. Het bijhouden en bijsturen van contracten, werkprocessen optimaliseren. Afspraken met exploitanten/aanbieders over werkwijze, klachten, tarieven, enz. Never a dull moment.

Wat beteken je voor onze klanten?
Alle bovenstaande werkzaamheden staan in teken van onze klanten. Het is belangrijk dat wij ervoor zorgen dat onze klanten het maximale uit hun marketing euro halen.

Waar ben je trots op?
Op wie we zijn en waar we nu staan, en dat ik daaraan heb bijgedragen.