Terug naar Nieuws

Even lunchen met... Marleen Gras

Geschreven op 8 oktober 2019

Marleen Gras is sinds september 2019 werkzaam bij Abovo Media. Zij versterkt als Account Director het accountteam van Abovo.


Wat is je lunch vandaag?
Een hard broodje met Filet Americain. Ik eet iedere dag iets anders tijdens de lunch. Soms een salade, soms brood… een beetje afwisseling!

Wie ben je?
Ik ben Marleen Gras en ik kom uit Zaandam, waar ik met mijn twee dochters (6 en 10 jaar) woon. In mijn vrije tijd sta ik regelmatig langs de lijn, want mijn oudste is een fanatiek voetbalster. Daarnaast ga ik met haar naar wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen. Met de jongste ben ik regelmatig bij de paarden te vinden. Als de meiden bij hun vader zijn, spreek ik vaak af met vriendinnen om gezellig te borrelen, te shoppen of een hapje te eten.

Waarom werk je bij Abovo?
Ik heb de afgelopen 12,5 jaar bij Hillenaar gewerkt en daar diverse functies bekleed. Gestart als sales assistant bij Hillenaar Outdoor Advertising en doorgegroeid in het bedrijf wat later Clear Channel Hillenaar werd. Ik heb altijd voornamelijk op klanten gewerkt die geen mediabureau hadden. In 2017 ben ik betrokken geweest bij de start van het nieuwe Hillenaar Outdoor als sales manager en daar werd ik verantwoordelijk voor mediabureaus, waaronder Abovo Media. De sfeer binnen het bedrijf en het type mensen dat hier werkt, spreken mij aan.  Hard werken, maar ook regelmatig de slappe lach hebben, een perfecte combinatie!

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?
Mijn werkdag begint meestal met een afspraak bij een klant of potentiële klant. Na het gesprek, geef ik de actiepunten intern door en zorg ik er samen met mijn collega’s voor dat de probleemstelling van de klant uiteindelijk wordt omgezet in een succesvolle campagne. Om daartoe te komen, heb ik dus dagelijks contact met zowel klanten als collega’s en dat geeft mij enorm veel energie.

Wat beteken je voor onze klanten?
Klanten voor langere tijd naar volle tevredenheid aan ons verbinden, dat is mijn doel. Maar het mooie is: we doen het bij  Abovo allemaal samen. De lijnen zijn kort, we hebben bijna alles in huis en daardoor kunnen we de beste kwaliteit leveren. Of klanten nu een complete cross mediale strategie nodig hebben of alleen de media inkoop door ons willen laten verzorgen.

Waar ben je trots op?
We hebben de kennis in huis om onze klanten op ieder vlak van media te kunnen bedienen. Of het nu het drukken en verspreiden van folders is of een grote landelijke cross mediale campagne op bijvoorbeeld radio, out of home en online. Door de jaren heen heb ik mijn klanten altijd de beste kwaliteit geleverd. Ook nu is dat weer het geval en daar ben ik enorm trots op!