Terug naar Nieuws

Digital Brixx is nr 1 Digital Marketingbureau in Emerce100

Geschreven op 9 april 2019

Digital Brixx, het digitale label van Abovo Media, is door Emerce100 uitgeroepen tot nummer 1 Digital Marketingbureau in de categorie middelgrote bureaus. Ook in de categorieën Mediabureaus en Tradingdesk Bureaus heeft Abovo mooie posities behaald.

Emerce100 is een speciale uitgave van Emerce, het belangrijkste multimediale platform voor beslissers in digitale marketing, media en e-business. In deze uitgave wordt gepubliceerd hoe beslissers in online marketing, ICT en e-business de prestaties van leveranciers in het afgelopen jaar hebben beoordeeld op basis van onderzoek door Motivaction.

Rein Vogel is directeur Digital en Trading bij Abovo Media en verantwoordelijk voor het digitale label Digital Brixx: “Digital Brixx is twee jaar terug in het leven geroepen om alle kennis en kunde die wij hebben opgedaan in de relevante disciplines van digital marketing te bundelen, om de klant zorgeloos de beste online oplossingen te kunnen bieden. Hiernaast was het de insteek om, door deze kennis te bundelen en een gezamenlijke focus te creëren, te versnellen op digital media in al haar diversiteit. Deze nummer 1 notering is een bevestiging voor ons en laat zien dat wij hier goed in geslaagd zijn. Blijkbaar herkent en erkent de markt de stappen die we zetten en de ambitie die we hebben. Dat wij door de markt nu gezien worden als het beste digitale marketingbureau is een prestatie van het team, maar ook van heel Abovo Media en haar klanten waar wij enorm trots op zijn!”

Emerce100: de beste bedrijven in e-business 2019