Terug naar Nieuws

De Media Balie sluit zich aan bij Abovo Media

Geschreven op 17 juni 2019

Tom Daemen inkoop directeur bij Abovo Media

Vanaf 1 juli is Tom Daemen verantwoordelijk voor de totale media-inkoop van Abovo Media. Als oprichter en meewerkend voorman van de Media Balie brengt hij de backoffice van zijn bedrijf onder bij Abovo Media.

Tom Daemen is blij met deze stap: “Abovo Media past als onafhankelijke Nederlandse partij goed bij de Media Balie. Deze samenwerking biedt de Media Balie de mogelijkheid om onze klanten op dezelfde excellente manier te blijven bedienen. Vanuit de eigen naam met de inkoopkracht van het grootste onafhankelijke mediabureau van Nederland. Ik zal zelf binnen Abovo Media mijn weg vervolgen, om bij te dragen aan een scherpe en kwalitatieve media-inkoop voor de klanten van Abovo en de Media Balie. Daarnaast zal ik zelf de klanten van de Media Balie blijven voorzien van het best mogelijke media advies. Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging.”

Marinus Zoutendijk en Kees Verbeek, founders van Abovo Media, zijn verheugd met deze samenwerking. “De Media Balie is al sinds jaar en dag een gevestigde partij in het medialandschap. Wij zijn er dan ook trots op dat wij hun backoffice activiteiten gaan verzorgen”, aldus Zoutendijk. Verbeek vervolgt: “De komst van Tom Daemen, die ons als inkoop directeur komt versterken, is op vele fronten een aanwinst voor Abovo Media. Met zijn kennis en ervaring is hij een uitstekende aanvulling op het bestaande inkoopteam en kunnen we naar de toekomst toe slagvaardig en kwalitatief het verschil blijven maken in de conversievraagstukken van onze klanten”.

de Media Balie
de Media Balie is een onafhankelijk full service mediabureau en opgericht in 2009. Met senior medewerkers, afkomstig uit de mediawereld, biedt de Media Balie expertise en een premium dienstverlening aan op het gebied van media-advies, -planning en -inkoop. Zij combineren de voordelen van een groot en een klein mediabureau. Met die opzet behalen zij maximaal rendement voor hun klanten.