Terug naar Nieuws

Ceva brengt mediazaken onder bij Abovo Media

Geschreven op 22 september 2016

Ceva Santé Animale is een van de snelst groeiende veterinaire farmaceutische bedrijven ter wereld. De Nederlandse divisie van Ceva Santé Animale heeft voor alle mediazaken van hun consumentenmerk Feliway gekozen voor Abovo Media.

Fabienne Maes, marketingmanager Ceva Santé Animale: “We hebben gezocht naar een strategische partner die net even iets meer biedt en ons nieuwe inzichten kan geven. Abovo laat de strategie naadloos aansluiten op onze doelstellingen. In combinatie met de kennis van de lokale en landelijke markt brengen zij ons verder.”

Niels Bruinsma, strategisch directeur Abovo: “We hebben een diepgaande strategie ontwikkeld voor het consumentmerk Feliway om het huidige marktaandeel te verstevigen. Met een grootschalige campagne gaan we extra mediadruk ontwikkelen in meerdere doelgroepen.”

Over Ceva Santé Animale

Ceva Santé Animale is als onderdeel van de Ceva-groep al meer dan 20 jaar actief In Nederland. De slogan ‘Samen, voor méér dan alleen diergezondheid’ is een getrouwe weergave van de missie en kernwaarden. De organisatie hecht aan de talrijke interacties die dier met mens verbinden. Niet alleen op economisch gebied, maar ook op het gebied van welzijn en gezondheid.

Over Abovo Media
Abovo Media is het snelst groeiende onafhankelijke media-adviesbureau van Nederland. Er werken dagelijks ruim negentig professionals. Met een eigen kijk op media levert het fullservicebureau strategische en crossmediale oplossingen aan bedrijven die een mediavraagstuk hebben. Abovo Media werkt onder andere voor Corendon, HG, Primera, Autogrill, MediaBookers, Basic-Fit en ROC van Amsterdam.