Terug naar Nieuws

Abovo ontvangt Google Premier-certificaat

Geschreven op 30 juni 2016

Deze week heeft Abovo het Premier-certificaat ontvangen van Google Partners. Abovo sluit hiermee bij een zeer select gezelschap van mediabureaus aan.
Het Premier-certificaat is een nieuwe vorm van erkenning vanuit Google voor de meest gewaardeerde bureaus waar ze mee werken. Centraal staat kennis, kwaliteit en de bevestiging van het vermogen om strategische budgetten succesvol te kunnen managen.

Wat betekent dit voor u als klant?
Met deze erkenning zijn wij gecertificeerd om u optimaal te adviseren op het gebied van AdWords (zoekmachine adverteren) en video-advertising. Voor nationale en internationale adverteerders is dit een teken dat Abovo dankzij de aanwezige kennis en middelen een erkend kwaliteitsmerk is. Wij gebruiken namelijk de technologie van Google om uw advertenties aan de juiste doelgroep te tonen. Aan de andere kant zal Google ons verder faciliteren met trainingen en werkzaamheden.

Wilt u meer informatie over de middelen van Google en ontdekken wat het voor u kan betekenen? Neem dan contact op met uw accountmanager!