Abovo Media nu ook verantwoordelijk voor dealercommunicatie Suzuki

Nieuws
Abovo Media
Geschreven door Abovo Media
Geschreven op: 26 januari 2021Bewerkt op: 12 maart 2024

Hoorn, 26 januari 2021 – Suzuki heeft per 1 januari 2021 alle dealercommunicatie bij Abovo Media / Maxlead ondergebracht. Was het grootste onafhankelijke mediabureau van Nederland al de mediapartner van het Suzuki-dealernetwerk, nu is het bedrijf ook verantwoordelijk voor alle lokale marketingactiviteiten. Met een speciale ‘Local-Hero-strategie’ zal een vast team de Suzuki-dealers ondersteunen met de inzet van hun lokale above- en below-the-linecommunicatie. Met het professionaliseren van de dealercommunicatie wil Suzuki zijn dealers ondersteunen bij het vergroten van de lokale zichtbaarheid en het aantal leads.

Abovo Media - Abovo Media nu ook verantwoordelijk voor dealercommunicatie Suzuki 2560×1440

De kracht van lokaal

De door Abovo Media / Maxlead ontwikkelde ‘Local Hero-strategie’ stelt de 80 lokale Suzuki-dealers in staat om landelijke campagnes op eenvoudige wijze door te vertalen naar (hyper)lokale campagnes. Op een speciaal online platform kunnen de Suzuki-dealers zelf hun below-the-linemarketingactiviteiten samenstellen en bestellen, zien ze op een dashboard binnen het platform wat de door hen lokaal bereikte resultaten zijn, en zal een Abovo Media / Maxlead-team hen persoonlijk adviseren en ondersteunen bij de middelenselectie en de inkoop van hun lokale campagnes als DOOH, radio en tv.

Optimale afstemming voor maximaal effect

Door de lokale marketingactiviteiten bij Abovo Media / Maxlead onder te brengen heeft Suzuki het vertrouwen dat een landelijke uniforme uitstraling gegarandeerd is en hebben ze meer inzicht in de lokale dealeractiviteiten en mediadruk, terwijl de dealers zelf flexibel kunnen inspelen op lokale situaties. Alla Oosterling, sr. campaign marketeer Suzuki: “Door nu naast de media-inkoop ook onze dealercommunicatie bij Abovo Media / Maxlead onder te brengen, professionaliseren wij de ondersteuning aan onze dealers op een efficiënte wijze. We bieden ze meer flexibiliteit, terwijl wij meer inzicht krijgen in het totale advertentieproces. Door alle activiteiten en budgetten centraal inzichtelijk te maken, kunnen wij samen met de dealers alle communicatieactiviteiten optimaal op elkaar afstemmen voor een maximaal effect.”

Lokale, on- en offline media-expertise

Peter Aangeenbrug, Account Director Abovo Media: “De ‘Local-Hero-strategie’ bevestigt de professionele kijk op marketing en communicatie van Suzuki. Zij beseffen als geen ander hoe belangrijk hun lokale dealers zijn en wat ze moeten bieden om samen optimaal resultaat te boeken. Wij hopen door de uitbreiding van onze samenwerking en het toevoegen van onze lokale, on- en offline media-expertise de betrokkenheid en de resultaten van alle dealers nog verder te vergroten.”

 

 

Overige Nieuwsberichten

Kennis
Abovo Media - BYD-X-Giovanni-van-Bronckhorst
BYD is E-mobility partner van UEFA EURO 2024
Nieuws
Abovo Media - scherm_afbeelding_2023-11-07_om_10.17.21
Abovo Maxlead wint media pitch VGZ
Nieuws
Abovo Media - 313170942_569841168480663_8674003532358655299_n (1)
Jean Bâton wint SAN Accent voor Fast Moving
Nieuws
Abovo Media - Eva Jinek foto  (3)
Klantendag 2024: meld je aan!
Nieuws
Abovo Media - Webversie-25jaarbestaan-6W9A1454
Abovo Media bestaat 25 jaar
Nieuws
Abovo Media - pexels-wdnet-218717
Extra voordelen als Google Premier Partner
Nieuws
Abovo Media - 1080×1080-pexels-adrian-agawin-1386430-2767756
Abovo Media publiceert Retail Media Landschap
Nieuws
Abovo Media - pexels-ajaybhargavguduru-863988-vierkant
De kracht van sport in de marketingmix
Nieuws
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag