Terug naar Nieuws

Abovo Media ontvangt als eerste fullservice mediabureau het DDMA Privacy Waarborg Keurmerk

Geschreven op 17 mei 2018

Abovo Media heeft van de Data Driven Marketing Association (DDMA) het Privacy Waarborg Keurmerk ontvangen. Organisaties die het DDMA Privacy Waarborg Keurmerk mogen voeren, respecteren de privacywetgeving en gaan zorgvuldig en transparant om met dataverwerking en persoonsgegevens.

Als eerste fullservice mediabureau mag Abovo Media het Privacy Waarborg Keurmerk voeren. Een waarborg waar wij in het kader van de nieuwe privacywetgeving AVG groot belang aan hechten.

Remko Poggenklaas, commercieel directeur Abovo Media: “Privacy en informatiebeveiliging hebben wij hoog in het vaandel staan bij Abovo Media. Wij werken veel met privacy gevoelige informatie van onze klanten en doen er alles aan om dit op de juiste manier te behandelen. In het kader van de nieuwe wetgeving, hebben wij ons daarom extern laten toetsen door de DDMA. Dit keurmerk is voor onze klanten een garantie dat wij zorgvuldig en transparant met privacy gevoelige informatie omgaan en dit behandelen zoals de nieuwe AVG wetgeving van ons vraagt. Wij zijn dan ook erg blij dat wij als eerste fullservice mediabureau dit keurmerk mogen voeren en hiermee ook helemaal klaar zijn voor de invoering van de AVG.”

Lees meer