Abovo Media behaalt drie nummer één noteringen in Emerce100

Nieuws
Abovo Media
Geschreven door Abovo Media
Geschreven op: 4 mei 2018Bewerkt op: 12 maart 2024

Abovo kan maar liefst drie topnoteringen op haar erelijst bijschrijven. In de Emerce100 behaalde het mediabureau drie topnoteringen. Abovo Media behaalde in de sector Mediabureaus de nummer één positie. Binnen de sector Tradingdesk Bureaus eindigde het bureau als enige bovenaan. Mediabookers.nl, waarin de zeer gebruiksvriendelijke white label versie van Abovo TradeDesk zit, behaalde de hoogste notering als onafhankelijke Tradingdesk. Een prestatie om trots op te zijn!

Abovo Media - Abovo Media behaalt drie nummer één noteringen in Emerce100 2560×1440

Rein Vogel, eindverantwoordelijk voor Digital bij Abovo Media en ook verantwoordelijk voor het digitale label Digital Brixx: “Uiteraard zijn wij heel trots op deze uitslag. Wat ik daar zo mooi aan vind, is dat we zowel op technologie als dienstverlening erg hoog scoren. Ik denk dat dit precies weergeeft waar Abovo voor staat: innovatieve technologie en een scherp oog voor de klant. Altijd kijken of het beter kan. Dat zit in het DNA van Abovo. En die klantbereidheid nemen wij heel serieus. Wij koesteren ál onze klanten, groot én klein. Hierdoor zijn wij in staat een constante kwaliteit te bereiken in al onze geledingen. We brengen eenvoud in de complexe digitale mediawereld. Het is een resultaat van echt teamwork tussen de strategen, planners, developers, creatieven en niet in de laatste plaats het programmatic team van Abovo Media.”

Emerce100
Emerce100 is een speciale uitgave van Emerce, het belangrijkste multimediale platform voor beslissers in digitale marketing, media en e-business. In deze uitgave wordt gepubliceerd hoe beslissers in online marketing, ICT en e-business de prestaties van leveranciers in het afgelopen jaar hebben beoordeeld op basis van onderzoek door Motivaction.

Abovo Media
Als onafhankelijk media adviesbureau met een eigen kijk op media levert Abovo Media strategisch en crossmediaal advies. Met de disciplines strategie, creatie en inkoop onder één dak is Abovo Media een fullservice partner voor alle klanten op het gebied van marketingcommunicatie.

Emerce100 de beste bedrijven in e-business 2018

Overige Nieuwsberichten

Kennis
Abovo Media - pexels-wdnet-218717
Extra voordelen als Google Premier Partner
Nieuws
Abovo Media - 1080×1080-pexels-adrian-agawin-1386430-2767756
Abovo Media publiceert Retail Media Landschap
Nieuws
Abovo Media - pexels-ajaybhargavguduru-863988-vierkant
De kracht van sport in de marketingmix
Nieuws
Abovo Media - IMG-20240123-WA0019
Abovo Maxlead nummer 1 mediabureau Emerce100
Nieuws
Abovo Media - 24_1073013-Nieuw-Sander-Pluijm-500×500
Sander Pluijm gaat naar Abovo Maxlead
Nieuws
Abovo Media - geld-voor-je-cadeaubon-voorkant
Wissel.nl kiest voor Abovo Media als mediabureau
Nieuws
Abovo Media - Schermafbeelding 2024-04-08 113944
Nominatie – European Search Awards
Nieuws
Abovo Media - Media Guides
Belgisch perspectief met Media Guides
Nieuws
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag