Abovo Maxlead verwelkomt Bertolli en Jean Bâton

Nieuws
Abovo Media
Abovo Media
20 april 2023

Na een heroriëntatie van hun media aanpak heeft Enrico Food, moederconcern van diverse foodmerken zoals Bertolli en Jean Bâton, gekozen voor mediabureau Abovo Media. Ook zal voor campagnes in andere landen samengewerkt gaan worden met het Local Planet netwerk.

Abovo Media - https___www.abovomedia.nl_nieuws_abovo-maxlead-verwelkomt-bertolli-en-jean-baton__archivepage=3 (1).jpg

Bij Enrico Food zijn ze gek op goed en lekker eten. Niet voor niets is hun motto “Roots in good food”. In het productaanbod zitten bijvoorbeeld toast, pesto, sauzen, risotto, anti-pasti, olijven, tapenade en truffels. Zij voeren zowel eigen merken, de merken & producten van partners en hebben private label oplossingen. Naast het bekende Italiaanse Bertolli en de mayonaise en dressings van Jean Bâton, is het ook het huis van merken Urbani truffels, Delizioso, Maldon Salt, Costa Ligure, Pernigotti, Castellino, Chovi en Peppadew. Met dit brede palet aan foodmerken neemt Enrico Food hun eigen plek in het levensmiddelen landschap.

Aleks Fiege, Directeur Marketing Enrico Food: “Wij zijn een echt ondernemend bedrijf en dat zoeken wij ook in onze partners. Wij groeien hard en willen vooral die energie ook terugzien in onze bureaus. Daarbij hoort een bepaalde mentaliteit: snel schakelen, kansen zien en daarop acteren en vooral de persoonlijke klik. Dit vonden wij bij Abovo Media. Zij zijn kritisch en onafhankelijk en dat heb je nodig in je adviseur. Onze internationale ambities willen wij gaan oppakken in combinatie met het Local Planet netwerk. Nederland is ons thuisland, maar groei zit zeker ook in het buitenland”.

Willem-Albert Bol, CEO Abovo Maxlead: “Wij winnen gelukkig vaker klanten en dan ben je altijd trots. Maar de eerlijkheid gebiedt me te zeggen, dat werken voor een iconisch merk zoals Bertolli extra bijzonder voelt. Enrico Food is een partij die ons uitdaagde om nog meer effect te halen uit hun marketing investering. Dat is een kolfje naar onze hand. Wat daarbij ook helpt is ons wederzijds geloof in het belang en de kracht van creatie. Dan gaan onze mediaplannen pas echt vliegen”.

Overige Nieuwsberichten

Kennis
Abovo Media - 1280×720
Master the German Market: 14 maart
Nieuws
Abovo Media - Afbeelding2
Winning the Future: Local Planet congres Dubai
Nieuws
Abovo Media - YXNzZXRzL2Fib3ZvLW1lZGlhLTA3LmpwZw==
Geen toekomst zonder duurzaam ondernemen
Nieuws
Abovo Media - 1080x1080_EmiroSmolders-AbovoMaxlead-02290 (1)
Willem-Albert Bol over belang van positionering, trends en ethiek
Nieuws
Abovo Media - Addressable TV-2048-web
Addressable TV krachtig instrument
Nieuws
Abovo Media - 37691-ai
Abovo Media start Retail Media Taskforce
Nieuws
Abovo Media - https___www.abovomedia.nl_nieuws_intratuin-kiest-abovo-media-als-nieuw-mediabureau_ (1).jpg (1)
Intratuin kiest Abovo Media als nieuw mediabureau
Nieuws
Abovo Media - image-2023-06-12t15-16-11-657z-5
Abovo Maxlead genomineerd voor Cross Media Bureau van het Jaar
Nieuws
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag